Vorige

Philips LED TL buis (G13 Fitting)

Wist u dat u tot wel 50% op uw energieverbruik kunt besparen met het gebruik van LED? Philips LED TL Buizen (G13 Fitting) van Lampdirect helpen u bij het besparen op uw energieverbruik. Op deze pagina vindt u alle Philips LED TL Buizen (G13 Fitting) die uw oude TL-Lampen kunnen vervangen en bovendien een zeer lange levensduur hebben. De lengte en het wattage van de Philips LED TL Buis (G13 Fitting) staan in verhouding tot elkaar. Houdt dus rekening met de diameter en de lengte van de Philips LED TL Buis (G13 Fitting) wanneer u deze vervangt. Lampdirect biedt u goedkope Philips LED TL Buizen (G13 Fitting) en een snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u graag bij het vinden van de juiste LED TL-Lamp!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

56 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

56 Producten

Bekijk nu ons brede assortiment Philips LED TL lampen in onze online winkel. U vindt hier de energiezuinigste TL lampen!
 

Philips LED TL - de kenmerken

Een LED TL is een perfect alternatief voor traditionele T8 / TL-D lampen. Deze lampen hebben een G13 lampvoet, dit houdt in dat de lamp een steekfitting heeft waarbij de 2 pinnen 13mm uit elkaar staan. De garantie is 2 tot 5 jaar.

 • U kunt snel overstappen naar LED TL lampen door de eenvoudige installatie.
 • De levensduur is langer waardoor de vervangingskosten dalen.
 • In vergelijking met de gewone TL buizen kunt u tot 50% energie besparen!
 • Instant start - de lamp start op zonder te knipperen.
 • Milieuvriendelijk doordat de lamp geen kwik bevat.
 • De kleurweergave van 80Ra is goed - u ziet kleuren zoals ze werkelijk zijn.
 • De LED TL buis werkt goed onder extreme omstandigheden: van -30 °C tot +45 °C.

Attentie: Alleen T8 buizen hebben een LED vervanger, de T5 buis heeft nog geen LED versie.
 

LED TL buis - kies de juiste! • Het is belangrijk dat u het wattage van de LED TL niet aanpast. Het voorschakelapparaat is hierop afgestemd en bovendien verandert de lengte van de lamp bij ieder wattage. In de regel geldt: hoe hoger het wattage, hoe langer de lamp. Kijk bij de productinformatie hoe lang de lamp is.
 • De code 21-36W betekent dat de LED TL buis 21W verbruikt en de 36W buis vervangt.
 • U heeft de keuze uit verschillende kleurtemperaturen: 2700K (extra warm wit), 3000K (warm wit), 4000K (koud wit) en 6500K (daglicht)
   

Waar gebruikt u de Philips buis?

Doordat de LED TL gemaakt is van plastic (en daarom niet breekt) en bestand is tegen verschillende temperaturen, kan de lamp op vele verschillende plaatsen gebruikt worden zoals: warenhuizen, fabrieken, kantoren, winkels, garages en supermarkten. 
 

Het assortiment

 • Philips LEDtube Value: Lange levensduur van 40.000 uur, goedkopere optie.
 • Philips LEDtube CorePro: Levensduur van 30.000 uur, de goedkoopste optie.
 • Philips LEDtube MASTER: Lange levensduur van 40.000 uur, goede lichtopbrengst.
   

Hoe kunt u uw TL buis vervangen?

 1. Zorg ervoor dat de stroom van de lamp is uitgeschakeld.
 2. Pak de uiteinden van de LED TL en draai de  lamp 90 graden zodat de lamp loskomt van het armatuur.
 3. Pak de nieuwe buis en steek de uiteinden ervan in het armatuur. Draai de lamp 90 graden zodat de lamp goed op zijn plaats zit.
 4. Als uw systeem een conventioneel voorschakelapparaat heeft, vervang dan ook de starters voor uw LED TL buis Als u een elektronisch voorschakelapparaat heeft dan heeft u geen starter nodig.

Tip: Als er een zoemend geluid van de lampen komt, dan betekent het dat het voorschakelapparaat vervangen moet worden. Vervang de starter bij het knipperen van de LED TL .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen