Vorige

Philips E14 spaarlamp

Philips E14 spaarlamp zijn zeer energie efficiënt en hebben standaard een smaller type fitting. Door de lange gemiddelde levensduur en het lage verbruik zijn ze een goed alternatief voor traditionele lichtbronnen. De juiste lamp kunt u makkelijk vinden door de filter aan de linkerkant van de pagina te gebruiken. Koop uw Philips E14 spaarlamp bij Lampdirect en profiteer van hoge staffelkortingen.
Lees meer

20 artikel(en)

20 Producten

20 artikel(en)

20 Producten

 

Philips E14 spaarlampen verkrijgbaar op Lampdirect

De E14 spaarlampen van het merk Philips zijn de ideale vervangers voor uw gloeilampen! Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle verzending en All-In garantie van 1 jaar!
 

Wat is een E14 spaarlamp?

Een E14 spaarlamp is een compacte fluorescerende lamp met een E14 schroeffitting. Dit betekent dat de fitting een diameter heeft van 14mm. Houdt er rekening mee dat het vermogen en de lengte van de lamp van elkaar afhankelijk zijn. Kies daarom een lamp met hetzelfde vermogen als uw oude lamp, zo weet u zeker dat de nieuwe lamp zal passen.

 • Zeer energiezuinige lamp met energielabel A.
 • Gemiddelde levensduur van 10.000 uur, dat is 10 keer langer dan gloeilampen!
 • Natuurlijke kleuren door de kleurweergave-index van 80-89Ra.
 • Eenvoudige installatie, u heeft geen voorschakelapparaat nodig.
 • Tijdens de gehele levensduur blijft de lichtopbrengst stabiel.

Deze E14 spaarlampen kunnen gebruikt worden als algemene verlichting in huizen, kantoren, restaurants etc. Voor verlichting in huizen raden wij u een kleurtemperatuur aan van 2700K, dat is zeer warm wit licht. In werk omgevingen raden we 4000K aan, koel wit licht. De  heeft een kleurtemperatuur van 2200K en dat is geel licht.
 

Het assortiment Philips spaarlampen

In deze categorie worden verschillende soorten E14 spaarlampen aangeboden. Dit zijn de 3 soorten lampen die onze klanten het meest kopen:

Philips Tornado Spiral E27

 • Verkrijgbaar in 5, 8 en 12W
 • Spiraalvormig

Philips Softone ESaver 6 Years Candle E14

 • Verkrijgbaar in 5 en 8W
 • Kaarsvormig - ideaal voor open armaturen
   

Waarom overstappen op LED lampen?

Door de E14 lampvoet kunt u eenvoudig overstappen op LED lampen. De levensduur is gemiddeld 20 keer zo lang als gloeilampen, de lampen zijn milieuvriendelijk en verbruiken zeer weinig energie. Bovendien zijn de meeste LED lampen dimbaar! Bekijk onderstaande video om te zien hoe u kunt overstappen!

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen