Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Het lichtplan dat wij ontwerpen voor uw kantoor zorgt middels optimale verlichting van de werkplek voor:

  • Lager energieverbruik en energiekosten
  • Minder onderhoudskosten
  • Nauwelijks tot geen verblinding op uw computerscherm
  • Lager ziekteverzuim
  • Hogere productiviteit
  • Beter zicht op computerschermen en bureaus
  • Goed werkcomfort
  • Voldoet aan de vereiste normen van kantoorverlichting

Lichtplan kantoor

Bij het lichtplan dat wij, als Lampdirect, voor uw kantoor ontwerpen houden we altijd rekening met de bovengenoemde punten. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met het geven van lichtadvies en lichtoplossingen voor uw kantoor. Door onze ervaring in werkplekverlichting zijn wij in staat om voor ieder kantoor een passend lichtadvies uit te brengen met een bijhorend lichtplan en oplossing. Bij verlichting van de werkplek maken wij gebruik van energiezuinige verlichting. Innovatie, functionaliteit, de nieuwste energierichtlijnen en verlichtingstechnieken nemen wij standaard mee in het lichtplan voor uw kantoor.

Kantoorverlichting

Ook kunnen wij uw kantoorverlichting voorzien van slimme verlichting. Buiten het feit dat wij al gebruikmaken van de led technieken, adviseren wij ook sensorverlichting om uw winst te verhogen. Sensorverlichting, ook wel aanwezigheidsdetectie, gaat automatisch uit bij geen aanwezigheid. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat de verlichting uitvalt bij geen beweging. Indien u wenst om tijdens kantooruren voldoende licht te hebben, stellen wij uw verlichting zo in dat er altijd minimaal 20% van uw verlichting brand. Bij detectie wordt dit automatisch verhoogd naar 100%.

Tijdens het ontwerp van kantoorverlichting staat u als eindgebruiker altijd centraal bij ons. Verlichting mag niet hinderlijk zijn, het moet de werksfeer juist verbeteren! Goede verlichting zorgt voor een betere gezondheid van de medewerkers van uw bedrijf.

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u lichtoplossing nodig? Bel Lampdirect voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat. Daarbij helpen we u graag bij het leveren en monteren van de beste oplossing.

Telefoonnummer: 088 31 00 018
Contact