Winkelverlichting

Winkelverlichting

DPL Europe, wat opgegaan is in Lampdirect is gegroeid door het geven van lichtadvies aan winkeliers en retailers en het leveren van de bijbehorende Led oplossingen. Het lichtplan dat wij voor uw winkel ontwerpen bestaat uit een volledig uitgewerkt lichtplan in 3D. Hiermee laten wij van tevoren zien hoe de winkelverlichting eruit komt te zien nog voordat uw winkel voorzien wordt van onze lichtoplossing.

Winstgevende winkelverlichting

Wij vinden het niet alleen belangrijk om uw producten optimaal te verlichten, wij stemmen het licht ook af op uw doelgroep en marketingconcept. Met onze winkelverlichting zorgen wij ervoor dat uw klanten een aangenaam lichtcomfort beleven. Hiermee zal de verblijfsduur van klanten en eventuele impulsaankopen positief beïnvloed worden. U staat versteld wat een passend lichtplan met een winkel kan doen en dit gaat u aan het einde van het boekjaar terug zien in uw winst. Wij durven met zekerheid te zeggen dat ons lichtadvies en lichtplan winstgevend is voor u.

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u lichtoplossing nodig? Bel Lampdirect voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat. Daarbij helpen we u graag bij het leveren en monteren van de beste oplossing.

Telefoonnummer: 088 31 00 018
Contact