• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Banner Overstappen op LED Zakelijk

 

Zakelijk overstappen op LED

De manier om energielabel C te bereiken en kosten te drukken!


De keuze voor een LED lichtplan brengt diverse voordelen met zich mee op het gebied van gezondheid, gebruiksgemak en kosten. Klinkt goed toch!? Hieronder sommen wij voor jou op wat deze voordelen zijn en wat dit voor jou als bedrijf, VVE, vereniging of stichting inhoudt. Natuurlijk kun je ook direct onze LED lampen en LED armaturen bekijken en/of bestellen; wij bieden lichtbronnen aan van topmerken zoals Noxion, Philips en LEDvance. Of je kunt een aanvraag doen voor projectverlichting op maat met de mogelijkheid tot een inbegrepen installatieservice.

 

LED & Welzijn

LED verhoogt het welzijn

Licht heeft direct invloed op onze stemming en ons algemeen welzijn. Schittering, flikkering, lichttemperatuur en intensiteit hebben allemaal op verschillende manieren invloed. Hoge kwaliteit verlichting kan leiden tot minder vermoeidheid, voorkomt hoofdpijn en ziekte, verhoogt de alertheid, bevordert de productiviteit en vermindert fouten. Handig, want het welzijn van jouw werknemer draagt bij aan winstgevendheid. Ook zorgt de juiste LED verlichting voor een prettige gebruikservaring bij zowel gasten als bezoekers. Kleine verbeteringen maken een groot verschil!

 

LED & Energiekosten

Energiekosten dalen gemiddeld 70%

Energie is duur en de kosten voor verlichting kunnen tot wel 40% van jouw totale energierekening bedragen. Met de overstap naar LED en intelligente besturingsoplossingen voor deze verlichting, kun je direct gemiddeld zo'n 70% besparen. Conventionele verlichting geeft tot 90% van het totale energieverbruik als warmte af, waardoor dergelijke lichtbronnen inefficiënt en duur in gebruik zijn. Met ultra-efficiënte LED technologie is dit omgekeerd. Zo ondersteun je de naleving van de energierichtlijnen in of rond jouw gebouw, en bespaar je geld.

 

LED & Onderhoudskosten

Fikse reducering onderhoudskosten

Onderhoudskosten van LED lampen en armaturen vallen gemiddeld 5x lager uit als bij conventionele verlichting. Dankzij de lange levensduur en superieure productkwaliteit van LED verlichting is dit product de eerste keuze van een faciliteitenmanager. Je hoeft jouw lichtbronnen immers één keer in de zoveel jaar te vervangen en hebt niet jaar na jaar onderhoudspersoneel nodig om nieuwe lampen te laten installeren. Uitval en ongemak veroorzaakt door verlichting van slechte kwaliteit, en met een korte levensduur, is door LED geschiedenis geworden.

 

LED & Rendement

Fantastisch investeringsrendement

Je behaalt het beste rendement als jouw diensten (retail, kantoor en productie) of producten (mode, auto's) worden getoond met optimale verlichting. Dit trekt de aandacht van de klanten en zorgt voor een koopintentie. LED heeft zelf ook een investeringsrendement, vanwege de aantrekkelijke directe kostenbesparing en relatief lage initiële investering. LED heeft dan ook een korte terugverdientijd (gemiddeld 12-48 maanden). Bovendien is LED verlichting een solide financiële beslissing voor jouw onderneming, aangezien de levensduur van het product onder de garantie valt.

 

LED & EIA

Fiscaal voordeel Energie-Investeringsaftrek

Overstappen naar LED verlichting is de snelste en meest kosteneffectieve manier om te besparen op energiekosten. LED heeft gemiddeld 70% minder energieverbruik dan conventionele verlichting, met nul uitstoot van CO2. Samen vergroenen we onze ecologische voetafdruk verder. De Rijksdienst van ondernemend Nederland heeft LED lampen en armaturen opgenomen in de energielijst 2018. Je kunt hierdoor fiscale aftrek krijgen voor omschreven investeringen, maar ook voor maatwerkinvesteringen die een forse energiebesparing opleveren. Lees meer over EIA.

 

LED & Onderhoudskosten

Gebruiksgemak door slimme opties

LED is continu in ontwikkeling, wat het gebruiksgemak voor jou als bedrijf, VVE, stichting of vereniging steeds meer vereenvoudigd. Tegenwoordig hebben vele LED armaturen de optie om als DALI armatuur te worden aangeschaft. Hiermee wordt het mogelijk om LED's te groeperen en tegelijkertijd te voorzien van dezelde instellingen, zoals automatische in- en uitschakeling en controle over de lichtintensiteit. Lees hier meer over DALI armaturen. Niet te vergeten, energiezuinige lichtoplossingen met een handige sensor of noodverlichting. Je kunt vele kanten op!

 

 

Projectverlichting

Hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor binnen en/of buiten?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij met behulp van onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...


 

 

Populaire LED lampen en LED armaturen!

 


 

Reeds afgeronde projecten!

 

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showrooms & Musea

Verlichting Showrooms & Musea