Vorige


Overstappen op LEDDe voordelen van overstappen op LED?LED verhoogt het welzijn van de werknemer

Licht heeft direct invloed op onze stemming en ons algemeen welzijn. Schittering, flikkering, lichttemperatuur en intensiteit hebben allemaal op verschillende manieren invloed. Verlichting van hoge kwaliteit kan leiden tot minder vermoeidheid, voorkomt hoofdpijn en ziekte, verhoogt de alertheid, bevordert de productiviteit en vermindert fouten. Het welzijn van uw werknemer draagt bij aan uw winstgevendheid. Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken!
De energiekosten gaan tot 80% omlaag

Energie is duur en de kosten voor verlichting kunnen tot wel 40% van uw totale energierekening bedragen. Daarom kunt u met de overstap naar LED en intelligente besturingsoplossingen voor de verlichting, direct tot wel 60% besparen. Conventionele verlichting geeft tot 90% van het totale energieverbruik als warmte af, waardoor ze inefficiënt en duur in het gebruik zijn. Met ultra-efficiënte LED-technologie is dit omgekeerd. Zo ondersteunt u de naleving van de energierichtlijnen in uw gebouw en bespaart u geld.
De onderhoudskosten worden geminimaliseerd

Conventionele verlichting vereist al heel snel 5 x zoveel onderhoudsuren en -kosten in vergelijking tot LED. Dankzij de lange levensduur en superieure productkwaliteit van LED-verlichting is dit product de eerste keuze van een faciliteitenmanager - u hoeft uw lichtbronnen niet te vervangen of jaar na jaar onderhoudspersoneel in te huren om nieuwe lampen te monteren. Uitval en ongemak veroorzaakt door verlichting van slechte kwaliteit en met een korte levensduur is geschiedenis.
Een fantastisch investeringsrendement

U behaalt het beste investeringsrendement wanneer uw diensten (retail, kantoor en productie) of producten (mode, auto's) worden getoond met optimale verlichting zodat de aandacht van de klanten wordt getrokken en zij worden overgehaald om te kopen. LED zelf heeft een investeringsrendement. Als gevolg van een aantrekkelijke directe kostenbesparing en de relatief lage initiële investering, heeft LED een korte terugverdientijd (gemiddeld 12-48 maanden). En omdat de levensduur van het product onder de garantie valt, is LED-verlichting een solide financiële beslissing voor uw onderneming.
Fiscaal voordeel dankzij de Energie-investeringsaftrek

Overstappen naar LED is de snelste en meest kosteneffectieve manier om de grootst mogelijke besparing op uw energierekening te maken. LED verbruikt tot 60% minder energie dan conventionele verlichting, met nul uitstoot van CO2. Samen kunnen we onze ecologische voetafdruk vergroenen. De Rijksdienst van ondernemend Nederland heeft LED verlichting opgenomen in de energielijst 2018. U kunt fiscale aftrek krijgen voor omschreven investeringen maar ook voor maatwerkinvesteringen die een forse energiebesparing opleveren.

Direct starten met besparen

Bel voor vrijblijvend advies

088 - 31 00 018


Reeds afgeronde projecten


Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen