• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.



Overstappen op LED







De voordelen van overstappen op LED?



LED verhoogt het welzijn van de werknemer

Licht heeft direct invloed op onze stemming en ons algemeen welzijn. Schittering, flikkering, lichttemperatuur en intensiteit hebben allemaal op verschillende manieren invloed. Verlichting van hoge kwaliteit kan leiden tot minder vermoeidheid, voorkomt hoofdpijn en ziekte, verhoogt de alertheid, bevordert de productiviteit en vermindert fouten. Het welzijn van uw werknemer draagt bij aan uw winstgevendheid. Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken!




De energiekosten gaan tot 80% omlaag

Energie is duur en de kosten voor verlichting kunnen tot wel 40% van uw totale energierekening bedragen. Daarom kunt u met de overstap naar LED en intelligente besturingsoplossingen voor de verlichting, direct tot wel 60% besparen. Conventionele verlichting geeft tot 90% van het totale energieverbruik als warmte af, waardoor ze inefficiënt en duur in het gebruik zijn. Met ultra-efficiënte LED-technologie is dit omgekeerd. Zo ondersteunt u de naleving van de energierichtlijnen in uw gebouw en bespaart u geld.




De onderhoudskosten worden geminimaliseerd

Conventionele verlichting vereist al heel snel 5 x zoveel onderhoudsuren en -kosten in vergelijking tot LED. Dankzij de lange levensduur en superieure productkwaliteit van LED-verlichting is dit product de eerste keuze van een faciliteitenmanager - u hoeft uw lichtbronnen niet te vervangen of jaar na jaar onderhoudspersoneel in te huren om nieuwe lampen te monteren. Uitval en ongemak veroorzaakt door verlichting van slechte kwaliteit en met een korte levensduur is geschiedenis.




Een fantastisch investeringsrendement

U behaalt het beste investeringsrendement wanneer uw diensten (retail, kantoor en productie) of producten (mode, auto's) worden getoond met optimale verlichting zodat de aandacht van de klanten wordt getrokken en zij worden overgehaald om te kopen. LED zelf heeft een investeringsrendement. Als gevolg van een aantrekkelijke directe kostenbesparing en de relatief lage initiële investering, heeft LED een korte terugverdientijd (gemiddeld 12-48 maanden). En omdat de levensduur van het product onder de garantie valt, is LED-verlichting een solide financiële beslissing voor uw onderneming.




Fiscaal voordeel dankzij de Energie-investeringsaftrek

Overstappen naar LED is de snelste en meest kosteneffectieve manier om de grootst mogelijke besparing op uw energierekening te maken. LED verbruikt tot 60% minder energie dan conventionele verlichting, met nul uitstoot van CO2. Samen kunnen we onze ecologische voetafdruk vergroenen. De Rijksdienst van ondernemend Nederland heeft LED verlichting opgenomen in de energielijst 2018. U kunt fiscale aftrek krijgen voor omschreven investeringen maar ook voor maatwerkinvesteringen die een forse energiebesparing opleveren.









Direct starten met besparen

Bel voor vrijblijvend advies

088 - 31 00 018










Reeds afgeronde projecten


Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf