Banner Projectmanagement

 

Projectmanagement van A tot Z

Een vakkundige ondersteuning bij alle aspecten van jouw lichtproject!


Een juiste lichtoplossing zorgt voor een aangename en veilige woon-, werk- en leefomgeving! Waarom zou je dit dan niet meteen op een duurzame manier invullen? Bij Lampdirect helpen wij jouw bedrijf, VVE, stichting of vereniging graag verder bij het realiseren en implementeren van een optimaal lichtplan waaraan je jarenlang geen omkijken hebt. We kunnen hierbij alle nodige apecten uit handen nemen. Onze projectondersteuning zorgt immers dat jouw verlichtingsproject, van kennismaking tot oplevering, in 7 dagen tijd wordt uitgevoerd. Geen onnodige tijdsinspanning voor het bereiken van professionele installateurs, maar een alles-in-een lichtpakket dat zonder oponthoud kan worden gerealiseerd. Hebben we jouw interesse al gepiekt?

 

Kennismaking & oriëntatie

1. Kennismaking & Oriëntatie

Tijdens de inventarisatiefase is het belangrijk om jou als opdrachtgever goed te leren kennen. Hierbij schenken wij aandacht aan het programma van eisen, de toepassing, de branche en het interieurontwerp. Deze ingrediënten stellen ons in staat om een passend lichtadvies en lichtplan te ontwerpen voor jouw pand(en) en/of buitenruimte(s).

 

Kennismaking & oriëntatie

2. Lichtplan & Lichtadvies

Het ontwerp is de belangrijkste fase van het project. Tijdens de ontwerpfase werken onze architecten met jou samen om een duurzaam, uniek, creatief en winstgevend lichtplan te realiseren. Dit start met het brainstormen en schetsen, en zal uiteindelijk gepresenteerd worden in een 3D visualisatie, lichtplan en presentatie film.

 

Levering

3. Levering

Doordat Lampdirect de grootste onafhankelijke aanbieder van LED oplossingen is, kunnen wij jou te allen tijde de beste oplossing uit eigen voorraad bieden en dat tegen de beste prijs. Tijdens de uitleverfase dragen wij zorg voor de bewaking van de overeengekomen levertijden, zodat de planning van jouw project niet in gevaar komt.

 

 

 

 

Montage

4. Professionele Installatie

Wij werken nauw samen met onze installatiepartners, waardoor wij jouw verlichtingsproject ook in de installatiefase kunnen begeleiden. Heb je zelf al een installateur in armen genomen, dan kunnen wij aan deze partij ondersteuning bieden. Zo ben je er zeker van dat ons lichtplan en lichtadvies volgens plan uitgevoerd worden.

 

Oplevering en evaluatie

5. Oplevering & Evaluatie

In de opleveringsfase wordt ons lichtplan en lichtadvies gecontroleerd en zal er met jou geëvalueerd worden over het eindresultaat. Wij streven er immers naar om onze klanten met een glimlach te laten terugkijken op het verlichtingstraject en om hen met een tevreden gevoel de toekomst te laten trotseren.

 

Projectverlichting bij Lampdirect!

Twijfel jij wat de beste lichtoplossing is in jouw pand of complex? Of heb je geen zin in alle rompslomp die bij dit gehele proces komt kijken? Pieker hier niet langer over en vraag vrijblijvend een offerte of advies bij ons aan!

Klik en vraag via dit formulier advies aan!

 

Onze merken

 

 

 

 


Neem je liever telefonisch contact met ons op?

Geen probleem! Ook telefonisch kun je ons benaderen voor begeleiding bij jouw verlichtingsproject. Je kunt iedere werkdag tussen 08:30u en 17:00u contact met ons opnemen door te bellen naar:

088 310 00 06

pablo

 

 


 

Reeds afgeronde projecten!

 

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showrooms & Musea

Verlichting Showrooms & Musea