• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.ProjectmanagementUw verlichtingsproject van kennismaking tot oplevering in 7 dagenKennismaking & oriëntatie

Kennismaking & oriëntatie

Tijdens de inventarisatiefase is het belangrijk om u of de opdrachtgever goed te leren kennen. Aandachtspunten zijn: programma van eisen, toepassing, branche en het interieurontwerp. Deze ingrediënten stellen ons in staat om een passend lichtadvies en lichtplan te ontwerpen indien noodzakelijk.
Lichtplan en lichtadvies

Lichtplan en lichtadvies

Na de inventarisatie volgt de belangrijkste fase: het ontwerp. Tijdens de ontwerpfase werken onze architecten (indien gewenst intensief) met u samen om een uniek, creatief en winstgevend lichtplan te realiseren. Dit start met het brainstormen en schetsen en zal uiteindelijk gepresenteerd worden in een 3D visualisatie, lichtplan en presentatie film.
Levering

Levering

Omdat Lampdirect de grootste onafhankelijke aanbieder van LED oplossingen is kunnen wij u altijd de beste oplossing uit eigen voorraad bieden tegen de beste prijs. Tijdens de uitleverfase dragen wij zorg voor de bewaking van de overeengekomen levertijden, zodat de planning niet in gevaar komt.
Montage

Montage

Indien gewenst laten wij de verlichting professioneel voor u monteren door een van onze ervaren monteurs. Of wij bieden ondersteuning aan uw installerende partij, zodat het lichtplan en lichtadvies altijd volgens plan uitgevoerd zal worden.
Oplevering en evaluatie

Oplevering en evaluatie

In de laatste fase wordt het lichtplan en lichtadvies gecontroleerd en zal er met u en eventueel de opdrachtgever geëvalueerd worden.

Direct starten met besparen

Bel voor vrijblijvend advies

088 - 31 00 018


Reeds afgeronde projecten


Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf