Vorige

Bent u op zoek naar de beste verlichtingsoplossing om uw gebouw te verlichten? Ontdek ons ruime aanbod aan Sensorverlichting in deze categorie en koop online bij Lampdirect.nl!

Sensor verlichting 

Sensor verlichting bevat een ruim aanbod aan producten die gegroepeerd zijn in subcategorieën. Binnen deze categorie heeft u toegang tot subgroepen waarin u alles kunt vinden, van sensoren tot een grote selectie van accessoires. Alle producten zijn van Steinel, marktleider in de sensorverlichting met functionaliteit, hoge prestaties en duurzame producten.

Hoe kiest u de juiste?

Deze ruime categorie biedt een divers aantal Steinel-producten. Enkele van deze producten:

 • Steinel Reservelampen CFL: Deze producten zijn perfect vervangbaar in de sensorverlichting. Dit product is beschikbaar in twee verschillende kleurtemperaturen: zeer warm licht met 2700K en koel wit licht met 4000K.
 • Steinel IMPULSER Ontvangers: Dit product is gemaakt om aan het plafond te bevestigen en is ideaal voor het automatisch “AAN” en “UIT” zetten. Het heeft een potentiometer waarmee u het kunt instellen. Het kan signalen ontvangen van 8 Steinel Impulser zenders.
 • Steinel Afstandsbedieningen: Bestuur uw sensor met een afstandsbediening! Verander de instellingen, zet het aan en uit, bepaal de felheid en het dekkingsgebied met een druk op de knop!
 • Steinel Modules: De Steinel modules worden ingezet bij een storing van de hoofdstroomvoorziening of wanneer het nodig is om het licht te moduleren en de lamp output geleidelijk naar 100% te brengen. Elke Steinel module kunt u voor verschillende situaties gebruiken. Bekijk de eigenschappen van elk product om te zien welke het beste aansluit op uw behoeften.
 • Steinel Hoeksteunen: De hoeksteunen maken de bevestiging aan muren en plafonds eenvoudiger. U kunt kiezen uit diverse hoeksteunen.
 • Steinel Beschermkappen: Sensors zijn duur. De beschermkappen beschermen de sensor tegen elke vorm van schade of vandalisme.

Deze producten kunnen opgedeeld worden volgens diverse eigenschappen en functionaliteiten. Dit is een handige ondersteuning tijdens uw zoektocht. Gebruik de filter aan de linkerkant om het juiste product te vinden. De verschillende eigenschappen zijn:

Montage

De verschillende armaturen en producten kennen drie soorten montages:

 • Opbouwmontage (muur)
 • Plafondmontage
 • Opbouwmontage (slinger)

Kleur behuizing

Om uw zoekopdracht te verfijnen, kunt u kiezen voor de kleur van de behuizing van de producten. Deze filter biedt een ruim aanbod aan producten die aan uw keuze voldoen. De meest voorkomende behuizingskleuren zijn zwart, wit en geborsteld aluminium.

Kleurtemperatuur

Elk licht in een sensor heeft een kleurtemperatuur. Soms kan het lastig zijn om de juiste kleurtemperatuur te kiezen voor de sfeer die u wilt creëren. Hieronder staat een samenvatting van typische locaties voor elke kleurtemperatuur:

 • 3000K-3500K wordt vaak gebruikt in scholen en kantoren.
 • 4000K wordt vaak gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en fabrieken.
 • 6500K wordt meestal gebruikt om werkplaatsen te verlichten waar “daglicht” belangrijk is. Waar een duidelijk verlichting essentieel is, bijvoorbeeld operatiekamers.

Noodarmatuur

Sommige van de diverse sensors in het assortiment hebben geïntegreerde functionaliteiten. Noodarmaturen hebben de mogelijkheid om enkele uren verlichting te bieden wanneer de hoofdstroomvoorziening een storing heeft. De Steinel Orientation Module RS PRO MLED 1A is het perfecte accessoire om meer licht te bieden.

Wij leveren producten van topkwaliteit, gecombineerd met lage prijzen en extreem snelle levering. Profiteer van deze voordelen en bestel Sensorverlichting!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen