Vorige

Spotjes van de beste merken!!

Op Lampdirect.nl vindt u het grootste assortiment spotlampjes. Geniet van de hoge kwaliteit, de snelle verzending en de lage prijzen!
 

Spotjes, wat zijn dat?

Spotjes met LED technologie bevatten geen gloeidraad en werken daarom anders dan gloeilampen. LED staat voor "Light Emitting Diode" en geeft licht als er door een halfgeleider stroom wordt gestuurd. Het is dus een elektronisch component dat licht uitstraalt. Spotjes werken zeer efficiënt en verbruiken veel minder energie dan de traditionele gloei- of halogeenlamp. Bovendien hebben de lampjes een veel langere levensduur, ze gaan maar liefst 10 tot 20 keer langer mee dan een halogeenlamp! Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening maar ook op de vervangingskosten! Ten slotte gaan de lampen langer mee en hoeven ze daarom minder vaak vervangen te worden. Dit is ideaal op plaatsen waar het kostbaar en tijdrovend is om spotjes te vervangen.

Naast de lage verbruikskosten en lange levensduur zijn de lampen veel milieuvriendelijker. Er wordt geen gebruik gemaakt van kwik en andere chemicaliën. U kunt de spotlampjes daarom veilig gebruiken. Met de kleurweergave van 80-89Ra worden kleuren natuurlijk weergegeven. Wilt u de lichtintensiteit aanpassen? Kies dan voor een dimbare lamp. Deze informatie kunt u bij de specificaties van de lamp terug vinden.
 

Klik hier : Spotjes van de beste merken!!

 

Hoe kiest u de juiste spotlamp?

 

 
Lampdirect helpt u graag met het maken van een keuze voor de juiste spotlamp. Dit is  een onderdeel van de klantenservice die Lampdirect aanbiedt! Houdt rekening met de volgende 6 criteria wanneer u een spotlamp kiest:

 1. Lampvoet: Maak eerst een keuze voor de juiste lampvoet. Er zijn verschillende lampvoeten mogelijk zoals GU10, GU5.3, G4 etc. Spotlampen hebben altijd een steekfitting met 2 pinnen. Het getal in de naam omschrijft wat de afstand tussen deze 2 pinnen is.
 2. Het wattage: LED spotlampjes verbruiken veel minder energie dan gewone spotlampjes. Over het algemeen kunt u het vermogen van een halogeenlamp delen door 5 om het vermogen van de LED lamp uit te rekenen. Bijvoorbeeld: 7-35W betekent dat de lamp 7W verbruikt en de 35W halogeenlamp vervangt.
 3. De kleurtemperatuur: 2700K voor warm licht (huiselijk gebruik), 3000K voor warm wit (professioneel gebruik) en 4000K voor koel, wit licht (gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen).
 4. Kleurweergave index: De kleurweergave-index geeft aan hoe goed kleuren worden weergegeven. Een index vanaf 80Ra is goed. Kies een index van 90Ra voor een uitstekende kleurweergave.
 5. Gradenbundel: Voor accentverlichting gebruikt u een smalle gradenbundel (25 graden) en voor algemene verlichting een brede gradenbundel (40D en 60D).
 6. Vormen: Sommige spotlampen zijn voorzien van een reflector of hebben andere kenmerken. Maak een keuze uit de verschillende soorten!
   

Spotjes - de verschillende soorten en installatie

Sommige spotlampjes werken op 12/24V. Als de lampjes direct worden aangesloten op het stroomnet, branden ze direct door. U gebruikt daarom een transformator. Alleen de spotlampjes met een GU5.3, G4, GU4 en G53 lampvoet hebben een transformator nodig. 

Lampdirect heeft verschillende merken LED spotjes in het assortiment om aan uw behoefte te voldoen. Zo vindt u altijd wat u zoekt!

 • Philips lampen: Afhankelijk van het model loopt de All-in Garantie uiteen van 1 tot 5 jaar.
 • Osram lampen: Afhankelijk van het model loopt de All-in Garantie uiteen van 4 tot 5 jaar.
 • Sylvania lampen: Afhankelijk van het model loopt de All-in Garantie uiteen van 2 tot 5 jaar.

Kijk hier wat het Philips assortiment u onder andere te bieden heeft!


 

Toepassingsmogelijkheden

Er zijn veel verschillende plaatsen waar de spotlampjes gebruikt kunnen worden. Gebruik de lampjes in uw huizen zoals in de keuken, badkamer of slaapkamer. Winkels, restaurants en hotels zijn andere plaatsen voor de veelzijdige toepassing van spotjes!

 

Klik hier : LED spotjes van de beste merken tegen de beste prijzen!!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen