Standaard Gloeilamp

41 results

Beschrijving Standaard Gloeilamp

Goed om te weten:

  • Traditionele gloeilamp
  • Klassiek en warm
  • Flexibel en helder
  • Vragen? Bel of mail ons 

Traditionele gloeilamp

Ze bestaan nog steeds: de welbekende traditionele gloeilampen! Met het uiterlijk zoals we deze historische lampen al vele jaren kennen. De koolstof gloeidraad, de klassieke peervorm en de welkbekende E27/E40 fitting geven de gloeilampen uit deze serie een fraai aanzien. En dat voor absolute bodemprijzen!  

Klassiek en warm

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur, wat we uitdrukken in het aantal Kelvin. Deze gloeilampen geven met 2700 Kelvin een extra warm wit licht af. Die kleurtemperatuur heeft een breed toepassingsgebied. In huis kun je daarbij denken aan een woonkamer, zolder, hal of gang. Daarnaast kom je gloeilampen met 2700 Kelvin tegen in de horeca en hotels. Het heldere glas zorgt er eveneens voor dat deze serie van E27/E40 gloeilampen een klassieke uitstraling heeft. Ook kun je de lampen dimmen en zo dus overal voor een extra warme sfeer zorgen. Je kunt een klassieke gloeilamp dimmen met alle soorten dimmers. Dus ook met de Noxion RLC LED dimmer

Flexibel en helder

Het vermogen van deze serie gloeilampen loopt uiteen. Bij de modellen met de E27 fitting varieert het vermogen van 25 Watt tot 300 Watt. En bij de gloeilampen met een E40 fitting is dat 300 - 750 Watt. Alle lampen uit deze serie gaan 1000 branduren (=maximaal 1 jaar) mee. Je sluit deze traditionele gloeilampen direct aan op het stroomnetwerk (230 Volt). Hoe doe je dat? Door simpelweg de gloeilamp in het armatuur te draaien. Makkelijker wordt het niet! Met een kleurweergave van 90-100 Ra zorgen deze traditionele gloeilampen ervoor dat de kleuren van alle objecten die worden verlicht zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Zo vallen bijvoorbeeld felle kleuren extra op. 90-100 Ra is de hoogste kleurweergave die er bestaat! 

Vragen? Bel of mail ons

Heb je een vraag/opmerking over deze serie gloeilampen? Kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen van een bepaald product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 121 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...