Standaard Gloeilamp Kaars Mat B35 E14 40W 230V

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Standaard Gloeilamp Kaars Mat B35 E14 40W 230V

Beschrijving Standaard Gloeilamp Kaars Mat B35 E14 40W 230V

Let op! Deze gloeilamp is geproduceerd voor de industrie en speciaal gebruik.

Goed om te weten:

  • Traditionele kaarsvormige gloeilamp
  • Klassiek en warm
  • Flexibel en helder
  • Vragen? Bel of mail ons 

Traditionele kaarsvormige gloeilamp

Ze bestaan nog steeds: de welbekende traditionele gloeilampen met kaarsvorm! Met het uiterlijk zoals we deze historische lampen al vele jaren kennen. De koolstof gloeidraad en de welkbekende E14/E27 fitting geven de gloeilampen uit deze serie een fraai aanzien. En dat voor absolute bodemprijzen! 

Klassiek en warm

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur, wat we uitdrukken in het aantal Kelvin. Deze gloeilampen geven met 2700 Kelvin een extra warm wit licht af. Die kleurtemperatuur heeft een breed toepassingsgebied. In huis kun je daarbij denken aan een woonkamer, zolder, hal of gang. Daarnaast kom je gloeilampen met 2700 Kelvin tegen in de horeca en hotels. Met een kleurweergave van 90-100 Ra zorgen deze traditionele gloeilampen ervoor dat de kleuren van alle objecten die worden verlicht zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Zo vallen bijvoorbeeld felle kleuren extra op. 90-100 Ra is de hoogste kleurweergave die er bestaat! 

Flexibel en helder

Het vermogen van deze serie gloeilampen loopt uiteen. Bij de verschillende modellen varieert het vermogen van 25 Watt tot 60 Watt. Alle lampen uit deze serie gaan 1000 branduren (=maximaal 1 jaar) mee. Je sluit deze traditionele gloeilampen direct aan op het stroomnetwerk (230 Volt). Hoe doe je dat? Door simpelweg de gloeilamp in het armatuur te draaien. Makkelijker wordt het niet! Het heldere glas zorgt er eveneens voor dat deze serie van E14/E27 gloeilampen een klassieke uitstraling heeft. Ook kun je de lampen dimmen en zo dus overal voor een extra warme sfeer zorgen. Je kunt een klassieke gloeilamp dimmen met alle soorten dimmers. Dus ook met de Noxion RLC LED dimmer

Vragen? Bel of mail ons

Heb je een vraag/opmerking over deze serie gloeilampen? Kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen van een bepaald product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 7 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op