Standaard Gloeilamp Laag Voltageage

22 results

Beschrijving Standaard Gloeilamp Laag Voltageage

Goed om te weten:

  • Traditionele gloeilamp
  • Klassiek en warm
  • Flexibel en helder
  • Transformator nodig
  • Vragen? Bel of mail ons 

Traditionele gloeilamp

Ze bestaan nog steeds: de welbekende traditionele gloeilampen van 12, 24, 36 en 127 Volt! Met het uiterlijk zoals we deze historische lampen al vele jaren kennen. De koolstof gloeidraad, de klassieke peervorm en de welkbekende E27 fitting geven de gloeilampen uit deze serie een fraai aanzien. En dat voor absolute bodemprijzen!  

Klassiek en warm

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur, wat we uitdrukken in het aantal Kelvin. Deze gloeilampen geven met 2700 Kelvin een extra warm wit licht af. Die kleurtemperatuur heeft een breed toepassingsgebied. In huis kun je daarbij denken aan een woonkamer, zolder, hal of gang. Daarnaast kom je gloeilampen met 2700 Kelvin tegen in de horeca en hotels. Het heldere glas zorgt er eveneens voor dat deze serie van E27 gloeilampen een klassieke uitstraling heeft. Ook kun je de lampen dimmen en zo dus overal voor een extra warme sfeer zorgen. Je kunt een klassieke gloeilamp dimmen met alle soorten dimmers. Dus ook met de Noxion RLC LED dimmer

Flexibel en helder

Het vermogen van deze gloeilampen loopt bij de diverse voltages uiteen van 40 Watt tot 100 Watt. Alle lampen uit deze serie gaan 1000 branduren (=maximaal 1 jaar) mee. Met een kleurweergave van 90-100 Ra zorgen deze traditionele gloeilampen ervoor dat de kleuren van alle objecten die worden verlicht zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Zo vallen bijvoorbeeld felle kleuren extra op. 90-100 Ra is de hoogste kleurweergave die er bestaat! 

Transformator nodig

Pas na het gebruik van een transormator kun je deze traditionele gloeilampen direct aansluiten op het stroomnetwerk (230 Volt). De voltages van de lampen uit deze serie (12V, 24V, 36V en 127V) wijken immers af van het voltage dat op het stroomnetwerk zit. Een transformator zorgt ervoor dat de stroom wordt omgevormd naar de netstroom. Als dat is gelukt kun je de gloeilamp in het armatuur te draaien en je hebt licht. Makkelijker wordt het niet! 

Vragen? Bel of mail ons

Heb je een vraag/opmerking over deze serie gloeilampen? Kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen van een bepaald product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...