Standaard Gloeilamp Mat

6 results

Beschrijving Standaard Gloeilamp Mat

Goed om te weten:

  • Traditionele gloeilampen
  • Klassiek en warm
  • Flexibel en mat
  • Vragen? Bel of mail ons 

Traditionele gloeilampen

Ze bestaan nog steeds: de welbekende traditionele gloeilampen! Met het uiterlijk zoals we deze historische lampen al vele jaren kennen. De koolstof gloeidraad, de klassieke peervorm en de welkbekende E27 fitting geven de gloeilampen uit deze serie een fraai aanzien.

Klassiek en warm

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur, wat we uitdrukken in het aantal Kelvin. Deze gloeilampen geven met 2700 Kelvin een extra warm wit licht af. Die kleurtemperatuur heeft een breed toepassingsgebied. In huis kun je daarbij denken aan een woonkamer, zolder, hal of gang. Daarnaast kom je gloeilampen met 2700 Kelvin tegen in de horeca en hotels. Met een kleurweergave van 90-100 Ra zorgen deze traditionele gloeilampen ervoor dat de kleuren van alle objecten die worden verlicht zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Zo vallen bijvoorbeeld felle kleuren extra op. 90-100 Ra is de hoogste kleurweergave die er bestaat! 

Flexibel en mat

Het vermogen van deze serie gloeilampen loopt uiteen. Het varieert van 25 Watt tot 150 Watt. Alle lampen uit deze serie gaan 1000 branduren (=maximaal 1 jaar) mee. Je sluit deze traditionele gloeilampen direct aan op het stroomnetwerk (230 Volt). Hoe doe je dat? Door simpelweg de gloeilamp in het armatuur te draaien. Makkelijker wordt het niet! Het matte glas zorgt er eveneens voor dat deze serie van E27 gloeilampen een klassieke uitstraling heeft. Ook kun je de lampen dimmen en zo dus overal voor een extra warme sfeer zorgen. Je kunt een klassieke gloeilamp dimmen met alle soorten dimmers. Dus ook met de Noxion RLC LED dimmer

Vragen? Bel of mail ons

Heb je een vraag/opmerking over deze serie gloeilampen? Kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen van een bepaald product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 33 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...