Standaard Gloeilamp Reflector

17 results

Beschrijving Standaard Gloeilamp Reflector

Goed om te weten:

  • Traditionele reflector gloeilamp
  • Klassiek en warm
  • Flexibel en helder
  • Vragen? Bel of mail ons 

Traditionele reflector gloeilamp

Ze bestaan nog steeds: de welbekende reflector gloeilampen! Met het uiterlijk van een paddenstoel, zoals we deze historische lampen al jarenlang kennen. De koolstof gloeidraad en de welkbekende E14/E27 fitting geven de gloeilampen uit deze serie een fraai aanzien. En dat voor absolute bodemprijzen!  

Klassiek en warm

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur, wat we uitdrukken in het aantal Kelvin. Deze gloeilampen geven met 2700 Kelvin een extra warm wit licht af. Die kleurtemperatuur heeft een breed toepassingsgebied. In huis kun je daarbij denken aan een woonkamer, zolder, hal of gang. Daarnaast kom je gloeilampen met 2700 Kelvin tegen in de horeca en hotels. Met een kleurweergave van 90-100 Ra zorgen deze traditionele gloeilampen ervoor dat de kleuren van alle objecten die worden verlicht zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Zo vallen bijvoorbeeld felle kleuren extra op. 90-100 Ra is de hoogste kleurweergave die er bestaat! 

Flexibel en helder

Het vermogen van deze serie gloeilampen loopt uiteen. Bij de verschillende modellen varieert het vermogen van 25 Watt tot 100 Watt. Alle lampen uit deze serie gaan 1000 branduren (=maximaal 1 jaar) mee. Je sluit deze traditionele gloeilampen direct aan op het stroomnetwerk (230 Volt). Hoe doe je dat? Door simpelweg de gloeilamp in het armatuur te draaien. Makkelijker wordt het niet! Het heldere glas zorgt er eveneens voor dat deze serie van E14/E27 gloeilampen een klassieke uitstraling heeft. Ook kun je de lampen dimmen en zo dus overal voor een extra warme sfeer zorgen. Je kunt een klassieke gloeilamp dimmen met alle soorten dimmers. Dus ook met een Noxion LED dimmer.

Vragen? Bel of mail ons

Heb je een vraag/opmerking over deze serie gloeilampen? Kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen van een bepaald product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 62 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...