Overstappen op Philips LED heeft zo zijn voordelen!

Heb je het al gehoord? Vanaf 25 augustus dit jaar wordt het verboden om nog TL-verlichting te produceren. Tijd om te switchen naar LED-verlichting dus! Stap heel voordelig over naar LED-verlichting van Philips! Met de topkwaliteit verlichting van Philips hoef je nooit bang te zijn dat je in het donker komt te zitten. Maar wist je dat je conventionele TL-buizen ook kunt vervangen door Philips LED panelen en LED montagebalken? Er zit voor jou dus altijd een geschikt armatuur bij. Ben je op zoek naar een alternatief voor conventionele TL-verlichting?  Neem dan gauw een kijkje bij de LED-verlichting van Philips en scoor deze voor topprijzen! 

1-op-1 vervanging

Jouw TL buizen vervang je heel gemakkelijk en snel door de LED tubes van Philips. Deze installeer je zo in je huidige armatuur. 

Bewezen kwaliteit

Hoogste standaard LED-technologie garandeert weinig onderhoud en de beste verlichtingsresultaten.

Korte terugverdientijd 

LED levert geld op! Door de lagere energiekosten en langere levensduur heb je de kosten binnen een korte tijd terugverdiend!

Breed assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan Philips LED tubes, LED panelen en LED montagebalken. Je vindt hier altijd het juiste armatuur.


Maak kennis met de LED verlichting van Philips

Verbeter je energielabel

Sinds 1 januari 2023 is energielabel C verplicht voor bedrijven die een pand hebben dat groter is dan 100 vierkante meter. Heb je nu nog geen energielabel C, dan is het zaak om dit label zo snel mogelijk binnen te halen. Doe je dit niet, dan riskeer je hoge boetes of zelfs sluiting van je pand! De gemakkelijkste manier om energielabel C te krijgen, is door over te stappen op LED verlichting. 

Wil je graag meer weten over energielabel C?


Bespaarcalculator

Overweeg je om over te stappen op Philips LED-verlichting, maar weet je niet of dit het waard is? Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze LED bespaarcalculator bereken je heel gemakkelijk en snel hoeveel energiekosten je bespaart met de overstap op Philips LED-verlichting. Zo wordt voor jou in één oogopslag duidelijk hoeveel je uit je investering kunt halen door te kiezen voor Philips. Klinkt goed, toch?  Klik op de button hieronder en bereken je voordeel! 


Op zoek naar lichtadvies?

Heb je vragen over verlichting of ben je op zoek naar advies? Geen nood. Wij helpen je uit de brand. Door onze jarenlange expertise op het gebied van verlichting kunnen onze experts jou voorzien van het beste lichtadvies, voor welk bedrijf in welke branche dan ook. Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens in onderstaande formulier achter en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!