Vorige

Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen

Koop bij Lampdirect en krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle verzending, all-in garantie en top service. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog! Lees meer

Beschrijving Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen

Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen

Hoogwaardige verlichting met verbeterde efficiëntie en flexibiliteit. De Steinel Sensor-Switched Outdoor Fixtures zijn te gebruiken voor wandelgangen, tuinen en terrassen, maar zijn ook ideaal voor gevels en ingangen van gebouwen.

Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen kenmerken

Deze sensor-geschakelde buitenverlichting (L-serie), die ontworpen is door STEINEL, is beschikbaar mét of zonder schaduwbewaking. Ideaal voor gevels en wandelgangen. Beschikt over een waarnemingshoek van 360° en een allround bereik van 8m, plus een afneembare minisensor met 3 programma's toegespitst op praktische eisen, waaronder handmatige overname en de mogelijkheid om tot 5 lampen met elkaar te verbinden.

Een veelzijdige oplossing, ook op het gebied van interconnectie. Tijdloos, elegant, energie-efficiënt en ideaal geschikt om om te gaan met hardhandige aanpakken. De L SensorLight-serie is een designklassieker met binnenin geavanceerde sensor- en lichttechnologie. De geïntegreerde STEINEL minisensor bestuurt 3 programma's toegespitst op praktische eisen: het licht permanent de hele nacht AAN (automatische nachtmodus), het licht permanent AAN gedurende de helft van de nacht, en de sensormodus en continue sensormode. Als u wilt kunt u ook gesynchroniseerde groepen van maximaal 5 lichten maken met de L 330/331 S door de sensor in één lamp te gebruiken om zo de anderen te besturen. Om dit te doen hoeft u alleen de sensor te vervangen door de bijgeleverde afdekkap. Instellingsopties: de waarnemingshoek van 360° kan op elke mogelijke manier gereduceerd worden door de bijgeleverde kappen te gebruiken. Tijd en lichtgevoeligheid kunnen ook aangepast worden aan uw eisen. De programma's kunnen gemakkelijk geselecteerd worden op de afneembare sensormodule met de druk van een knop. Peertjes worden niet bijgeleverd.

  • Beschikbaar in: zilver of wit
  • 3 intelligente programma's
  • UV-beschermd materiaal

Hoeveel kunt u besparen met de Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen series?

Door de Steinel Sensor-Geschakelde Buiten Armaturen producten te installeren, kunt u tot wel 60% besparen op uw energieverbruik. Het rendement op uw investering door deze producten te installeren in uw gebouw en de besparingen van tot wel 60% op uw energieverbruik maken dit product ontzettend winstgevend en voordelig.

Lees meerSwipe Up

Reviews

Product review

4
12 januari 2016
Perfecte lamp!
Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 18:00 uur
(vr 17:00) op:

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen