Vorige

Steinel XLED Home 2 Sensor Floodlights

Steinel XLED Home 2 Sensor Floodlights

Beschrijving Steinel XLED Home 2 Sensor Floodlights

Goed om te weten

  • 50.000 branduren
  • Verschillende kleuren
  • Zeer flexibel
  • Infrarood PIR bewegingssensor
  • Reikwijdte van 14 meter
  • 5 jaar all-in garantie

50.000 branduren

De breedstralers uit deze Steinel XLED HOME 2 LED serie staan garant voor een veilig gevoel en een levensduur van liefst 50.000 branduren. De duurzame LED lichtbron van deze opbouwarmaturen heeft een vermogen van slechts 14.8 Watt. Ten opzichte van conventionele sensorverlichting zorgt dit maandelijks voor een aanzienlijk lagere energierekening en een maximale lichtopbrengst. Ook zijn kosten voor vervanging en onderhoud flink wat jaren verleden tijd! 

Verschillende kleuren

Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, wit, zilver of grafiet.  

Zeer flexibel

Alle vier de LED Breedstralers uit de succesvolle XLED Home Serie van Steinel zijn uitgerust met een duurzaam LED paneel, dat 180 graden draaibaar en 180 graden kantelbaar is. Met de ruime detectiehoek van 140 graden kun je binnen én buiten elke gewenste ruimte verlichten. Qua kleurtemperatuur geven deze Steinel Breedstralers met 4000 Kelvin een koel wit licht af. De behuizing is van plastic en bovendien spatwaterdicht (IP44). Je kunt deze breedstralers rechtstreeks op de netstroom aansluiten (220-240 Volt). 

Infrarood PIR bewegingssensor

De passief infrarood ingebouwde bewegingssensor zorgt ervoor dat je nóg meer energiekosten kunt besparen. Deze sensor kun je horizontaal tot 180 graden draaien en verticaal tot 90 graden. Qua instellingen kun je ervoor zorgen dat het licht alleen aan springt wanneer er beweging wordt gedetecteerd (inclusief onderkruipbescherming). Ook kun je zelf bepalen hoelang je het licht aan wil laten staan na detectie (8-35 seconden). 

Reikwijdte van 14 meter

De infrarood sensor reageert op lichaamswarmte van mensen. Bovendien beschikt de sensor van deze Steinel XLED HOME 2 LED Breedstralers over een reikwijdte van liefst 14 meter. De sensor functioneert het best op een hoogte van 2 meter. Dimbaar zijn deze Steinel breedstralers niet.

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van één of meerdere producten uit deze XLED HOME 2 serie krijg je van ons 5 jaar all-in garantie. Heb je verder nog vragen/opmerkingen of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Neem dan contact op met onze lichtexperts!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen