Steinel XLED HOME 2 XL LED Breedstraler Slave Zwart

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Steinel XLED HOME 2 XL LED Breedstraler Slave Zwart

Beschrijving Steinel XLED HOME 2 XL LED Breedstraler Slave Zwart

Goed om te weten

 • 50.000 branduren
 • Draaibaar en kantelbaar
 • Inclusief bewegingssensor
 • Reikwijdte van 14 meter
 • 5 jaar all-in garantie

50.000 branduren

Deze zwarte Steinel XLED HOME 2 XL LED Breedstraler Slave staat garant voor een veilig gevoel en een lange levensduur van liefst 50.000 branduren. Bovendien verbruikt de LED lichtbron van dit opbouwarmatuur van Steinel slechts 20 Watt en heeft het Energielabel A. Dat zorgt maandelijks voor een lage energierekening en een maximale lichtopbrengst.

Draaibaar en kantelbaar

Deze LED Breedstraler uit de succesvolle XLED Home Serie van Steinel is uitgerust met een duurzaam LED paneel, dat 180 graden draaibaar (horizontaal) en 1800 graden (verticaal) kantelbaar is. De detectiehoek is 140 graden. Dit zorgt voor een hoge flexibiliteit. Elke gewenste hoek of ruimte kan binnen én buiten worden verlicht. Met 4000 Kelvin geeft deze Steinel XL Breedstraler een koel wit licht af. De behuizing is van plastic en spatwaterdicht (IP44). Aansluiten kan rechtstreeks op de netstroom (220-240 Volt). 

Inclusief bewegingssensor

Bespaar tot wel 90% aan energiekosten dankzij de ingebouwde bewegingssensor (passief infrarood PIR). Deze is horizontaal 180 graden draaibaar en 90 graden verticaal. Ook zorgt de sensor ervoor dat het licht alleen aan springt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, inclusief onderkruipbescherming. Je kunt zelf instellen hoelang je het licht aan wil laten staan na detectie (8-35 seconden). 

Reikwijdte van 14 meter

De infrarood sensor reageert op lichaamswarmte van mensen. Bovendien beschikt de sensor van deze Steinel XLED HOME 2 XL LED Slave Breedstraler over een reikwijdte van liefst 14 meter. De sensor functioneert het best wanneer deze op een hoogte van 2 meter wordt geplaatst. Dimbaar is dit Steinel product overigens niet.

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze stijlvolle LED XL Breedstraler van Steinel krijg je van ons 5 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze lichtexperts!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat