• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50D WFL GU10

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50D WFL GU10

Beschrijving Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50D WFL GU10

Bij Lampdirect is de Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50G WFL GU10 spotgoedkoop! Wanneer u meerdere hoeveelheden afneemt heeft u zelfs recht op onze staffelkortingen. Voor een overzicht van deze staffelkortingen, zie de bovenstaande tabel.

Kenmerken Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50G WFL GU10

De Sylvania Hi-Spot ES50 zijn halogeenlampen met een aluminium reflector. De reflector is ontworpen om de lichtintensiteit in de gewenste richting te sturen. Deze lampen vereisen geen transformator.

Alle lampen in deze serie hebben een GU10 lampvoet en een diameter van 51mm. Hierdoor zijn de lampen makkelijk te plaatsen in veel verschillende armaturen.

Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50G WFL GU10 halogeenlampen zenden licht uit van hoge kwaliteit dankzij de kleurweergave van 90-100Ra en een kleurtemperatuur van 2750K.

De gradenbundel van 50 graden zorgt ervoor dat deze halogeenlampen voor algemene verlichting gebruikt kunnen worden. De sfeer kunt u zelf bepalen doordat er een dimfunctie op de lamp zit. De lichtbron heeft een lange gemiddelde levensduur van 2500 uur. De Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50G WFL GU10 zijn laag geprijsd en vereisen geen frequente vervanging.

Toepassingsgebied Sylvania Hi-Spot ES 50 50W 50G WFL GU10

De lamp heeft een gespreid licht wat het mogelijk maakt om de lamp op diverse plaatsen te gebruiken. Zo kunt u denken aan een winkel, kantoor, maar tevens voor thuisgebruik.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.