Vorige

Sylvania Hi-Spot GU10 ES63

Beschrijving Sylvania Hi-Spot GU10 ES63

Bij de Lampdirect is de Sylvania Hi-Spot ES63 spotgoedkoop! Wanneer u meerdere hoeveelheden afneemt heeft u zelfs recht op onze staffelkortingen. Voor een overzicht van deze staffelkortingen, klikt u op de onderstaande producten.

Kenmerken Sylvania Hi-Spot ES63

De Sylvania Hi-Spot ES63 compacte halogeenlampen kunt u direct aansluiten zonder transformator. De lampen hebben een aluminium reflector, waardoor het licht de gewenste richting op schijnt, zonder verlies van licht naar achteren. Alle lampen hebben een GU10 lampvoet en een diameter van 64mm.

De kleurtemperatuur warmwit, 2750K of 2800K, zorgt voor een warm sfeervol licht. Met een lange levensduur van 2500 uur, hoeft u de producten voor een lange tijd niet te vervangen.

Waar kunt u de Sylvania Hi-Spot ES63 gebruiken?

De Sylvania Hi Spot ES63 zijn dimbaar en zijn uitgerust met een UV-beschermend glas. Ze zijn erg populair in winkels, horeca en voor thuisgebruik. U heeft tevens de keuze uit de gradenbundels: 25D en 50D voor algemene verlichting en accentverlichting.

Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-do 08:00 tot 20:00 uur
(vr 17:00) op:

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen