Sylvania LED Buis T8 ToLEDo Superia (EM/Mains) Standard Output 20W 3000lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Sylvania LED Buis T8 ToLEDo Superia (EM/Mains) Standard Output 20W 3000lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Beschrijving Sylvania LED Buis T8 ToLEDo Superia (EM/Mains) Standard Output 20W 3000lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Goed om te weten:

  • Zuinige TL vervanger
  • Lange garantie
  • Gemakkelijke installatie
  • Koel wit licht

Zuinige TL vervanger

Deze LEDtube van Sylvania is vervanger voor een TL buis. Een TL buis vervangen door een LEDtube is een slimme investering. LEDtubes zijn energiezuiniger, daardoor bespaar je een hoop energiekosten. Deze tube verbruikt slechts 20W, waarbij een TL buis 36W verbruikt. Dit product draagt energielabel A++. Energielabels geven aan hoe energiezuinig producten zijn. A++ is het beste label, dit product is dan ook erg geschikt voor het vergroenen van je bedrijf of woning.

Lange garantie

Dit product heeft een levensduur van 50.000 uur. In een gemiddelde bedrijfsomgeving is dit ruim 15 jaar. De eerste 5 jaar bieden we Lampdirect all-in garantie. Een TL buis heeft maar 10.000 branduren, de LEDtube gaat dus 5 keer langer mee. Door de energiebesparing verdien je het aankoopbedrag terug, afhankelijk van het gebruik kan dit al binnen twee jaar.

Gemakkelijke installatie

Deze TL buis heeft dezelfde afmetingen en fitting als een TL buis. Deze tube is geschikt om een conventionele TL buis te vervangen, daarom wordt er ook een starter meegeleverd. Hierdoor kan je een TL buis 1-op-1 met de tube vervangen. Schakel de stroom uit, draai de TL buis uit het armatuur en verwijder de starter. Plaats vervolgens de meegeleverde LED starter en plaats de LEDtube in het armatuur. Na het inschakelen van de stroom brandt de lamp en verbruik je meteen minder energie. Plug and play!

Koel wit licht

Deze buis straalt een koel, wit licht uit van 4000 kelvin. Deze kleurtemperatuur is geschikt voor op kantoren, omdat het werknemers geconcentreerd houdt. Uit onderzoek blijkt dat werknemers die in dit licht werken, een betere focus kunnen houden op hun werk gedurende de hele dag, dan wanneer ze in een warmere kleurtemperatuur werken.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.