Vorige

Sylvania Lynx-Q 2-Pin

Sylvania Lynx-Q 2-Pin

  • Kleurcode

Beschrijving Sylvania Lynx-Q 2-Pin

De Sylvania Lynx-Q bestelt u tegen de scherpste prijzen bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen voor nog meer korting door onderstaand op het gewenste product te klikken! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Kenmerken Sylvania Lynx-Q

De Sylvania Lynx-Q zijn energiezuinige compacte fluorescentielampen in een kwadrantvorm. Door de GR8 lampvoet, is de Sylvania Lynx-Q eenvoudig te integreren in armaturen. Let er hierbij wel op het wattage. U kunt namelijk niet wisselen van wattage, doordat de afmeting van de lamp zal veranderen en tevens heeft u een ander voorschakelapparaat nodig.

Daarnaast is de levensduur van Sylvania Lynx-Q is erg lang, bijna 10000 uur. Deze lampen zijn ook zeer energie efficiënt, dankzij energielablel B.

Waar wordt de Sylvania Lynx-Q gebruikt?

De Sylvania Lynx-Q lampen worden veel gebruikt op kantoor, in scholen en in kantines. De 2700K en 3000K geven een mooi warm licht. De 3000K heeft daar nog een wit tintje in. Zo is het licht helder genoeg om dingen duidelijk te zien, maar blijft sfeervol.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen