Vorige

Sylvania Lynx-SE 4-Pin

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Sylvania Lynx-SE 4-Pin

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Sylvania Lynx-SE 4-Pin

Bij Lampdirect vindt u de Sylvania Lynx-SE tegen de beste prijs. Daarbij ontvangt u een staffelkorting. Hiervoor kunt u op de onderstaande producten klikken. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Eigenschappen Sylvania Lynx-SE

De Sylvania Lynx-SE lichtbronnen hebben een single end lampvoet en hebben een uitstekende kleurweergave. U gebruikt de lampen in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. De lampen zijn voorzien van 4 pinnen en hebben een 2G7 lampvoet.

Ze zijn verkrijgbaar in low power: 5W, 7W, 9W en 11W. Opgelet! Het wattage hangt samen met de lengte van de lamp. U kunt dus niet onderling van wattage verwisselen.

De lichtstroom blijft stabiel gedurende de levensduur van de lamp (13.000 uur). Het is mogelijk om de lichtbronnen te dimmen.

Toepassing van de Sylvania Lynx-SE

De Sylvania Lynx-SE is te verkrijgen in de kleurwarmtes: 827 (zeer warm licht), 830 (warm wit licht) en 840 (koel wit licht). Tevens geven de lichtbronnen kleuren goed weer (Ra80). Iedere kleurwarmte heeft een toepassingsgebied waarvoor het het meest geschikt is. Zo wordt 827 veelal in huis gebruikt, 830 op kantoor, 840 in een werkplaats of magazijn en 865 op plaatsen waarbij daglicht zeer belangrijk is.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen