Vorige

Sylvania RefLED GU10 ES50

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Sylvania RefLED GU10 ES50

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Sylvania RefLED GU10 ES50

Interessant om te weten

  • Sylvania RefLED
  • Gaat uur mee
  • Bi-pin fitting
  • Kleurweergave:
  • Lichtkleur:
  • Garantie

Sylvania RefLED

GU10 LED spots uit de Sylvania RefLED serie combineren hoog kwaliteit licht met de expertise van Sylvania. De Sylvania RefLED GU10 ES50 is daar geen uitzondering op! Met een energieverbruik van maar W, verbruikt deze Sylvania GU10 LED spot veel minder energie vergeleken met de conventionele GU10 halogeenspot die W verbruikt om dezelfde lichtopbrengst te bereiken!

Gaat uur mee

Conventionele halogeenspots hebben meestal een gemiddelde levensduur van 2000 uur. Het voordeel van LED verlichting is dat naast een laag energieverbruik, ze ook veel langer meegaan! Met een levensduur van uur, heb je met deze GU10 LED spot jarenlang profijt van kwaliteit verlichting!

Bi-pin fitting

Deze Sylvania LED spot heeft een GU10 bi-pin fitting. Hierbij staan de twee pinnen 10 mm van elkaar af (h.o.h.). Het vervangen van halogeenspots voor het LED alternatief is zeer eenvoudig. Draai de oude GU10 lamp een kwartslag en haal het uit de fitting. Steek vervolgens de nieuwe Sylvania GU10 LED lamp in de fitting en draai het een kwartslag ter bevestiging. Eenmaal in het armatuur bevestigd, kun je direct beginnen met besparen!

Kleurweergave:

De kleurweergave van een lichtbron geeft aan hoe natuurlijk de lichtbron kleuren weergeeft van verlichte objecten. Dit wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 100 Ra. Hoe hoger de Ra, hoe natuurlijker de kleuren van objecten eruit zien. Een rode trui ziet onder het licht van een lamp met een hoge kleurweergave er net zo rood uit als buiten. Deze GU10 LED lamp heeft een kleurweergave van .

Lichtkleur:

Deze lamp heeft een lichtkleur van . Dit licht, net als andere lichtkleuren, heeft zijn eigen functie. Zo worden warmere lichtkleuren vooral gebruikt voor sfeer en het aantrekkelijk weergeven van producten in winkels, terwijl koelere lichtkleuren helderheid verschaffen in bijvoorbeeld kantoor en schoolomgevingen. Verder heeft deze Sylvania lamp een lichtopbrengst van Lumen.

Garantie

Lampdirect biedt op deze Sylvania GU10 LED spot garantie. Wil je meer weten? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen