Sylvania T8 BL368 15W - Blacklight | 44cm

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Sylvania T8 BL368 15W - Blacklight | 44cm

Goed om te weten!

  • Werkt perfect met een VSA
  • Brede en effectieve lichtspreiding
  • Efficiënt Blacklight licht
  • Stap over op LED!

Perfect licht door VSA

Schaf je deze T8 TL buis aan, vergeet dan niet om het armatuur te voorzien van het juiste VSA! Een voorschakelapparaat is de energieregulator van een T8 TL buis en zorgt daarmee dat een jouw TL lamp optimaal werkt. Er zijn twee varianten: een conventioneel VSA (EM) en een elektronisch VSA (HF). Maakt jouw lichtbron gebruik van een conventioneel voorschakelapparaat, dan heb je ook een starter nodig die jouw buis een boost geeft om te gaan branden zodra er op de lichtschakelaar wordt gedrukt.

Brede en effectieve lichtspreiding

Deze 15W T8 TL buis spreidt het licht in een ° stralingshoek, waarmee de lichtbron uitermate geschikt is om grote oppervlaktes te verlichten. Niet voor niets heeft de lichtbron een lichtsterkte van Lumen. Jouw ruimte is hiermee voorzien van een effectief licht voor diverse activiteiten; van werkzaamheden tot zicht in opslagruimtes en ga zo maar door. Wil jij een lichtbron die kleuren in een ruimte natuurlijk weergeeft? Kies dan voor een T8 buis met een goede (80-89Ra) of perfecte (90-99Ra) kleurweergave. Deze TL buis heeft een .

Efficiënt Blacklight licht

De lichtkleur van een TL buis speelt een grote rol in de sfeer en de efficiënte van een ruimte. Zo is een 4000K licht perfect voor werkomgevingen, waarbij 6500K nog beter tot zijn recht komt indien het gaat om werkzaamheden met veel detail (zorg, laboratoria etc.). Warme lichttinten (2700 - 3000K) zijn ideaal voor gebruik in algemene ruimtes, zoals een opslagruimte of garage. Deze specifieke T8 TL buis heeft de lichtkleur: Blacklight.

Stap over op LED!

Met de uitfasering van T8 TL buizen (23 januari 2023), is de overstap naar LED nu nog aantrekkelijker! Je kunt bij Lampdirect namelijk eenvoudig een vervangende T8 LED TL buis aanschaffen, die zonder problemen in jouw TL armatuur kan worden geplaatst. Je hoeft enkel een LED buis aan te schaffen die werkt met hetzelfde voorschakelapparaat en die dezelfde lengte heeft als deze TL-D: 44cm. Welk wattage de LED buis vervangt staat er namelijk standaard bij! Na installatie bespaar je niet alleen gemiddeld 70% aan energie, je hebt ook minder kosten aan vervanging en onderhoud. LED gaat namelijk langer mee dan jouw oude TL buis. Tel uit je winst!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 51 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.