Vorige

Sylvania Gasontladingslampen

Op deze pagina kunt u een variatie van Sylvania Gasontladingslampen vinden. Deze lampen bevatten edelgassen zoals: argon, neon, krypton en xenon. Ze komen in drie verschillende vormen: hoge druk ontlading, lage druk ontlading en hoge-intensiteit ontlading. Zorg voor de juiste fitting en check de wattage wanneer u de Gasontladingslampen vervangt. . Sylvania Gasontladingslampen hebben een hoge lichtopbrengst per Watt en hebben een lange levensverwachting tussen de 15 000 en 20 000 uur. De Sylvania Gasontladingslampen bevatten een UV-Blok, die de verkleuring van producten en artikelen weerhoudt. We bieden u Sylvania Gasontladingslampen voor lage prijzen met snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het vinden van de juiste Gas Ontladingslampen.
Lees meer

19 artikel(en)

19 Producten

19 artikel(en)

19 Producten

Bestel gasontladingslampen van het merk Sylvania bij Lampdirect en profiteer van de snelle verzending! Alle producten in deze categorie hebben een Lampdirect All-in Garantie van 1 jaar!
 

Sylvania gasontladingslampen

Sylvania gasontladingslampen zijn lampen die een intens licht uitstralen en produceren meer licht dan halogeenlampen. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van andere gassen zoals neon, argon, rypton en xenon. De lampen zijn in veel verschillende lampvoeten beschikbaar (GX10, G12, Rx7s, G8,5 en E27). De meeste lampen zijn dimbaar (kijk hiervoor bij de productinformatie). Deze lampen werken alleen met een elektronisch voorschakelapparaat. De levensduur van de lampen loopt uiteen van 9.000 tot 15.000 uur.
 

Kies de juiste Sylvania gasontladingslamp

Kies als eerste de juiste lampvoet en bepaal daarna het juiste vermogen. Het voorschakelapparaat is afgesteld op het vermogen van uw oude lamp, verander daarom het vermogen niet. U loopt anders het risico dat uw vsa of gasontladingslamp doorbrandt. U kunt ook nog een keuze maken voor de kleurtemperatuur: 3000K (warm wit) en 4200K (koel wit). In de productnaam vindt u deze kleurtemperaturen als: WDL (warm daglicht) en als NDL (neutraal daglicht).
 

Het assortiment

Sylvania CMI

Sylvania HSI

  • : Fc2 lampvoet, goede kleurweergave van 80-89Ra
  • : E27 lampvoet, redelijke kleurweergave van 70-79Ra

 

Winkels, etalages en openbare gebouwen zijn de ideale plaatsen voor het gebruik van Sylvania gasontladingslampen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen