Bel ons op 088 - 31 00 000
Bel mij nu op

Vorige

Sylvania CMI lampen

Op deze pagina vindt u alle Sylvania CMI. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Sylvania CMI.
Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

De Sylvania CMI-lampen zijn compacte gasontladingslampen. Dit zijn hoge kwaliteitslampen met een zeer hoge levensduur. Wilt u graag een Philips lamp? Dan is er een alternatief voor de meest verkochte CMI lampen. Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij het juiste alternatief kunnen vinden.
 

Sylvania CMI-lampen

De lampen zijn te verkrijgen in diverse wattages en diverse kleurwarmtes. Door op de bovenstaande producten te klikken komt u bij de juiste Sylvania lampen, namelijk:

Toepassingsgebied Sylvania CMI-lampen

De Sylvania CMI lampen worden voornamelijk in winkels gebruikt. Dit kan uiteenlopen van een kapperszaak tot een schoenenwinkel, maar ook in etalages, musea en galeries. 

De lampen zorgen namelijk voor een zeer mooie kleurweergave waardoor de kleuren van producten worden weergegeven zoals ze zijn. Door een speciale UV filter zorgen deze lampen ervoor dat warmte gevoelige objecten niet verkleuren. 

 

Philips alternatieven voor Sylvania CMI-lampen

Een lijstje met de Philips alternatieven voor de Sylvania CMI-lampen is als volgt:

Sylvania CMI-T    =    Philips MASTERColour CDM-T
Sylvania CMI-TC       =    Philips MASTERColour CDM-TC
Sylvania CMI-TD    =    Philips MASTERColour CDM-TD

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen