Vorige

Sylvania Halogeenlampen

Op deze pagina vind u ons volledig assortiment halogeen lampen. Deze komen in vele soorten en maten. Het is belangrijk om uw huidige fitting te controleren om er zeker van te zijn dat u de juiste kiest. Hier Lampdirect hebben we een brede selectie van Sylvania Halogeenlampen, gerangschikt van E14 & E27 Sylvania Halogeenlampen tot GU10 en G5.3 Sylvania Halogeenlampen die gebruikt kunnen worden als spot verlichting. In de linkerkant van het scherm kunt u de filter gebruiken voor de fitting die u nodig heeft. Koop uw Sylvania Halogeenlampen op Lampdirect, we garanderen u goedkope Sylvania Halogeenlampen en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 92 in totaal

92 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 92 in totaal

92 Producten

 

Sylvania Halogeenlampen te koop op Lampdirect.nl!

Op Lampdirect.nl kunt u uw halogeenlamp kopen tegen de scherpste prijzen. Koop uw lamp nu en geniet van onze snelle verzending!
 

Kenmerken van de Sylvania halogeenlamp

Halogeenlampen worden vaak gebruikt als vervangers voor gloeilampen maar zijn toch niet zo efficiënt als LED lampen. LED lampen hebben in verhouding tot halogeenlampen een langere levensduur en een lager energieverbruik. Lampdirect biedt halogeenlampen met de volgende lampvoeten: E27, GU10, R7s, E14, GU5.3, GZ10, G9 en GU4.

 • Langere levensduur en efficiënter dan gloeilampen.
 • De meeste lampen zijn voorzien van een reflector.
 • Sommige lampen werken op 12V en hebben daarom een transformator nodig.
 • Alle halogeenlampen zijn dimbaar.
 • Zeer hoge kleurweergave van 90-100Ra - de kleuren zien er natuurlijk uit.
 • De installatie is zeer eenvoudig.
   

Het assortiment Sylvania halogeenlampen

 • Sylvania Hi-Spot : Dit zijn halogeenlampen met een geïntegreerde reflector die de lichtintensiteit richt. Door het selecteren van verschillende gradenbundels kunt u verschillende soorten verlichting creëren.
 • Sylvania A-vorm (Classic) : Dit zijn halogeenlampen die een E14 of een E27 fitting hebben. Deze zijn dus eenvoudig te vervangen met uw oude lampen. Er zijn verschillende vormen mogelijk zoals een kaarsvorm.
 • Sylvania Linear Double : Deze halogeenlampen hebben een R7s fitting en zijn penvormig.
 • : Deze categorie bevat speciale halogeenlampen die extra mogelijkheden hebben.

Hoe kiest u de juiste halogeenlamp

Selecteer eerst de juiste fitting. Houdt er ook rekening mee dat u transformatoren nodig heeft voor 12V lampen. Selecteer de juiste kleurtemperatuur: u kunt kiezen uit 2700K(extra warm wit) of 3000K(warm wit). Selecteer ook de juiste gradenbundel. 10° voor accentverlichting en 50° voor algemene verlichting.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen