Vorige

Sylvania Halogeen Overige

Zorg ervoor dat u op deze pagina kijkt wanneer de fittings niet bij de andere categorieën worden genoemd. Alle Halogeen lampen hebben een ding gemeen: ze hebben een hoge kleurweergave (Colour Rendering Index CRI). Als u de fitting die u zoekt niet kunt vinden bel ons dan even en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Bestel uw Sylvania Halogeen Overige nu bij Lampdirect en verzeker uzelf van hoge kwaliteitsproducten.
Lees meer

6 artikel(en)

6 Producten

6 artikel(en)

6 Producten

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw gebouw te verlichten? Ontdek ons brede assortiment aan Other Sylvania halogeenproducten, en shop online op Lampdirect.nl!

Sylvania Halogeen Overige specificaties

De Other Sylvania halogeenproducten zijn halogeenlampen met de beste kwaliteit van Sylvania. Dit zijn MR16-type lampen: de “MR” staat voor “multifaceted reflector” en de “16” is de maat van de maximale diameter van de lamp (2 inches – 51 mm). Deze lichtbron is een single-ended quarts halogen filament capsule. Als u meer wilt weten over dit product, kunt u hieronder de specificaties zien:
            - Hoge kleurweergave van 80-89 Ra
            - GU5.3 lampvoet: 2-pins connector (5.33mm)
            - Lange gemiddelde levensduur: 4.000 branduren
            - Dimbaar: u kunt het licht aanpassen
            - Wattage: 16W
            - Voltage: 12V

Wilt u flink besparen op uw energieverbruik en vervangingskosten? Door over te stappen op LED-verlichting kunt u gebruikmaken van deze voordelen, alsook van een beduidend langere levensduur en hogere efficiëntie! Als u meer wilt weten over deze lampen, kunt u klikken op de volgende link: LED Lampen

Rust uw gebouw uit met de beste lichtoplossing, en bestel Sylvania Halogeen Overige!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen