Vorige

Sylvania Lynx-SE

De filter aan de linkerkant van de pagina helpt u om makkelijk te zoeken naar de juiste lamp. Wist u dat u tot zelfs 80% kan besparen door voor een spaarlamp te kiezen? Op een aantal van deze Sylvania Lynx-SE geeft Lampdirect u zelfs een All-in garantie van 5 jaar. Daarnaast biedt Lampdirect u staffelkortingen. Koop uw Sylvania Lynx-SE bij Lampdirect en ervaar zelf onze lage prijzen en snelle levering.
Lees meer

10 artikel(en)

10 Producten

10 artikel(en)

10 Producten

Sylvania spaarlampen met een 2G7 lampvoet zijn verkrijgbaar bij Lampdirect voor lage prijzen en een hoge kwaliteit!
 

Sylvania Lynx SE

De Sylvania Lynx SE is een compacte spaarlamp en wordt gebruikt om energie te kunnen besparen. De lamp heeft een 2G7 lampvoet met 4 pinnen en kan alleen gebruikt worden met een elektronisch voorschakelapparaat.

  • Zeer goede kleurweergave van 80-89Ra.
  • Efficiënte lamp met energielabel A.
  • Gemiddelde levensduur van 10.000 uur.
  • Dimbaar om de helderheid van het licht aan te passen.

U kunt de Lynx SE gebruiken als algemene verlichting in de restaurants, hotels, woningen, winkels en kantoren. Daarnaast is deze lamp ook geschikt voor gebruik als noodverlichting.
 

Kies de juiste lamp

De lengte van de lamp is afhankelijk van het vermogen. Zorg er daarom voor dat u een Sylvania Lynx SE lamp kiest met hetzelfde vermogen als uw oude lamp, zo weet u zeker dat de lamp in het armatuur past. Bovendien is uw voorschakelapparaat afgestemd op het huidige vermogen. Kies voor: 5W = 85mm, 7W = 115mm, 9W = 145mm of 11W = 215mm.

U kunt daarnaast kiezen voor een warme kleurtemperatuur (3000K) of een koude (4000K). U kunt warm wit gebruiken in plaatsen zoals gangen, toiletten of receptieruimten. Koel wit gebruikt u in werkomgevingen.

Is de lamp niet meer op voorraad of bent u op zoek naar een Philips variant? Kies dan de  Philips MASTER PL-S 4P .

 

 

De Lampdirect All-in Garantie van 1 jaar is van toepassing op de Sylvania Lynx SE .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen