Vorige

Sylvania T5 Short

Op deze pagina vind u een uitgebreid aanbod van Sylvania T5 Short . Deze Sylvania T5 Short kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor toepassing waar maar weinig ruimte is. Lampdirect biedt u goedkope Sylvania T5 Short en een snelle levering! ! Bij Lampdirect helpen we u graag bij het vinden van de juiste TL-Lamp!
Lees meer

22 artikel(en)

22 Producten

22 artikel(en)

22 Producten

Koop Sylvania T5 Short Tubes nú online op Lampdirect.nl!

Sylvania T5 Short Tubes specificaties

De Sylvania T5 Short Tubes zijn korte, smalle (16mm) fluorescerende T5-buizen die gemakkelijk te vervangen en installeren zijn dankzij de G5 fitting (5mm afstand tussen de 2 pinnen). De “T” staat voor de vorm van de lamp, en het nummer achter de “T” staat meestal voor de diameter van de lamp in 1/8 inch.

Als u meer wilt weten over dit product, kunt u hieronder meer specificaties vinden:
            - Gemiddelde levensduur: tot 10.000 branduren
            - G5 lampvoet: 2-pins connector (5mm)
            - Hoge kwaliteit en prestatie
            - Goed energielabel

Voordelen

T5 fluorescerende lampen gebruiken speciale voorschakelapparaten – producten die de stroomtoevoer reguleren, om zo te zorgen dat de lampen niet oververhit raken. Hiernaast zorgen deze speciale VSA’s ook dat de fluorescerende lampen blijven werken op frequenties boven de 20kHz, wat u de volgende voordelen geeft:
            - Instant start, rapid start and programmed start
            - Goede kleurweergave en efficiëntie
            - Laag kwikgehalte = milieuvriendelijk
            - Een lange levensduur = kostenefficiënt

Hoe kiest u de juiste buis?

In onze webshop vindt u verschillende Sylvania T5 Short Tubes-modellen. Om het juiste product te kiezen, leest u eerst hieronder de kenmerken van de verschillende modellen:

Sylvania T5 Standard Luxline Plus

Deze producten beschikken over de unieke triphosphor technology, die zorgt voor een hoge lichtopbrengst en licht van erg goede kwaliteit. De kenmerken van dit model zijn:
            - Kleurweergave: 50-59Ra (voldoende), 60-69Ra (voldoende), 70-79Ra (goed), of 80      89Ra (erg goed)
            - Kleurtemperatuur: 3000K (erg warm wit), 3500K (warm wit), 4000K (koel wit) of
            6500K (daglicht)
            - Wattage: 4W, 6W, 8W of 13W

Sylvania T5 Emergency

Dit product wordt vooral gebruikt als noodverlichting – dat verklaart de naam. Het heeft een uitstekende kleurweergave van 80-89 Ra, en een kleurtemperatuur van 4000K (koel wit). Als u deze lamp uitkiest moet u rekening houden met de wattage, welke beschikbaar is in 6 of 8W.

Toepassing

De Sylvania T5 Short Tubes zijn geschikt voor gebruik als algemene verlichting. U kunt deze lampen in veel verschillende ruimten gebruiken, afhankelijk van de modellen en kenmerken die u hierboven vindt. De modellen verschillen bijvoorbeeld van elkaar qua kleurtemperatuur:          
            - 3000-3500K wordt vooral gebruikt in scholen en kantoren. 
     
            - De 4000K wordt vaak gebruikt in opslagruimten en magazijnen, werkplaatsen en        fabrieken.
    
            - De 6500K wordt meestal gebruikt om bepaalde werkplaatsen te verlichten die veel    waarde hechten aan daglicht. Op deze plekken is helder licht waarin u dingen perfect moet zien een vereiste, bijvoorbeeld in operatiekamers.

Waarschuwingen en advies

Let op dat de stroom van de Sylvania T5 Short Tubes direct in verhouding staat met hun lengte: als u de lamp wilt vervangen moet u dat doen met een lamp met dezelfde wattage, omdat de producten anders niet verenigbaar zijn.

Rust uw gebouw uit met de beste lichtoplossing, en bestel de Sylvania T5 Short Tubes!

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen