TL Buis LED Alternatieven

Om de juiste LED TL buis te kiezen zijn verschillende factoren van belang. Er zijn geen aanpassingen nodig aan het armatuur als u de juiste LED TL buis kiest. Middels deze 4 stappen is overstappen kinderspel:
  1. Als uw armatuur een starter bevat (TL-buis start knipperend op), dan heeft u een conventioneel voorschakelapparaat en heeft u een LED 'dummy' starter nodig. Armaturen zonder starter hebben een elektronisch voorschakelapparaat. U kunt aan de hand van productafbeeldingen of het filter zien welke LED-TL buizen een starter meegeleverd krijgen.
  2. Het wattage van de oude TL-buis dient overeen te komen met het "wattage huidige TL buis" van de LED TL lamp. U kunt ook de lengte aanhouden. Deze dient namelijk gelijk te blijven aan de oude TL buis. Beide waardes zijn filterbaar, links op deze pagina.
  3. Maak een keuze uit een van de lichtkleuren: 827 (zeer warm wit), 830 (warm wit), 840 (koel wit) & 865 (daglicht). 840 is de aanbevolen lichtkleur voor de meeste toepassingen.
  4. TL buizen geven rondom licht (360 graden), LED TL buizen niet. Als de lichtbundel draaibaar moet zijn voor uw armatuur, kies dan voor een draaibare LED TL-buis.
Filteren opCategorie
20230925switch-to-ledvance-T8
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 651 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op