LED Verlichting TuinbrancheLampdirect en TuinMarkt

LED Breedstraler Bedrijfspand

De TuinMarkt is een platform dat zich richt op de gehele tuinbranche met informatie en achtergronden over aanbieders en dienstverleners. Wat kan Lampdirect hieraan bijdragen? Wij helpen retailers in de tuinbranche graag verder met advies over het gebruik van de juiste energiezuinige LED verlichting. Hierdoor kun je als retailer jouw tuinassortiment zo aantrekkelijk mogelijk presenteren.

De voordelen van LED verlichting voor tuincentra

  • Topkwaliteit LED verlichting voor binnen- en buitengebruik.
  • Je bespaart tot wel 70% op jouw energieverbruik.
  • Je bent jarenlang voorzien van duurzame verlichting (30.000 tot 100.000 branduren).
  • Het bevat geen schadelijke stoffen die in het milieu terechtkomen.

Bovendien profiteer je bij Lampdirect van volumekortingen en een garantietermijn van maximaal 7 jaar.

 

Waterdichte LED Armaturen

Tuincentra hebben een breed assortiment dat zowel binnen als buiten wordt uitgestald. Consumenten hebben onder andere de keuze uit vele bloemen en planten, die vaak wekelijks bewaterd dienen te worden. We raden in dit geval tuincentra aan om waterdichte armaturen (IP65 / IP66 / IP67) te gebruiken in vochtige (sproei)ruimtes en in de buitenlucht. Bij Lampdirect heb je keuze uit diverse waterdichte LED wand-, vloer- en plafondarmaturen. Hieronder vind je enkele van deze LED armaturen:


LED Waterdicht armatuur

Waterdichte LED Montagebalken


Deze armaturen komen perfect tot hun recht in hallen met een plafond van 4 meter of lager. Ze hebben een gemiddelde tot hoge kleurweergave (70-100Ra).


LED Breedstraler

Waterdichte LED Breedstralers


Breedstralers zijn zeer geschikt voor buitengebruik (wand- of vloermontage). Deze armaturen hebben een gemiddelde tot hoge kleurweergave (70-89Ra).


LED Highbay

Waterdichte LED High Bays


Bij hallen met een plafond van 4 meter of hoger zijn LED high bays de perfecte oplossing. Ze hebben een hoge kleurweergave (80-89Ra) en lichtopbrengst.


 


 

LED Verlichting met een hoge CRI

Bloemen en planten zijn te verkrijgen in de meest fraaie kleuren, maar ook tuinmeubels en tuinaccessoires (beelden, bloembakken etc.) zijn in vele kleuren beschikbaar. Het aspect kleur speelt dan ook een grote rol in de tuinbranche. Door LED verlichting te plaatsen met een hoge (80-89Ra) of perfecte (90-100Ra) kleurweergave, wat ook bekend staat als de CRI, zorg je er als retailer voor dat kleuren zeer minimaal of helemaal niet afwijken van de werkelijke kleuren in daglicht.

Bovenstaande waterdichte LED armaturen zijn allen beschikbaar met een hoge kleurweergave. Kijk wel goed of dit ook van toepassing is op het door jouw gekozen armatuur. In hallen waar tuinmeubels en tuinaccessoires worden getoond, kan er ook gebruik gemaakt worden van standaard LED armaturen met een hoge kleurweergave. Hierbij kun je denken aan LED inbouwspots en LED railspots, die beiden in kantelbare varianten verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je enkele LED armaturen en LED buizen met een perfecte CRI:


LED Railspots

Noxion LED Railspots


Deze spatwaterdichte railspots zijn zeer geschikt om producten in de spotlights te zetten.


LED TL

Noxion LED TL Buizen


LED TL buizen plaats je eenvoudig in een TL armatuur en kunnen worden gebruikt voor algemene verlichting.


LED Inbouwspots

Noxion LED Inbouwspots


Noxion heeft spatwaterdichte en waterdichte inbouwspots voor accentverlichting of algemene verlichting.


 


 

 

Profiteer van deze tijdelijke actie!

We willen de overstap naar LED voor alle retailers in de tuinbranche zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daarom helpen we je graag verder met onderstaande deal:

 
Noxion LED Verlichting

Deal | Noxion LED armaturen en LED TL buizen bestel je nu met 10% korting!

Geniet van topkwaliteit verlichting met Noxion! Iedere lichtbron heeft specifieke eigenschappen, zoals de robuuste waterdichte LED montagebalken en high bays, de LED railspots met een hoge kleurweergave en de LED TL buizen die 1-op-1 TL buizen vervangen. En niet te vergeten, je krijgt met de kortingscode TUINMARKT tijdelijk 10% korting op Noxion LED verlichting!

 

 

 

Ben je al bekend met onze zakelijke voordelen?

Bij Lampdirect helpen wij onze zakelijke klanten graag verder bij het vinden van de perfecte LED lichtoplossing voor iedere ruimte. Maak je bij ons een zakelijk account aan, dan verkrijg je diverse voordelen die jouw overstap naar LED zo voorspoedig mogelijk laten verlopen:

  • Je kunt offertes op maat aanvragen en kopen op rekening.
  • Producten uit voorraad worden binnen 24 uur geleverd.
  • Je profiteert van aantrekkelijke volumekortingen.
  • Je hebt de mogelijkheid tot lichtadvies en -calculaties.
  • Je hebt een overzicht van al jouw offertes, facturen en bestellingen.