• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Vind alle grote armatuur merken op Lampdirect.nl!

Wij bieden armaturen van de verschillende grote merken tegen onverslaanbare tarieven! Wij hebben alleen gekozen voor de hoogste kwaliteit armaturen zodat u profiteert van producten die nog jaren mee gaan.
 

Wat is een armatuur en wat zijn de kenmerken?

  • Een armatuur is doorgaans een behuizing, reflector of lichtbron. De functie van de armatuur is om de lamp te beschermen tegen vocht, stof en schokken.
  • Armaturen zijn ook verantwoordelijk voor een goede verdeling en contrast van het licht. Als u een goed resultaat wilt krijgen is het belangrijk dat de lamp en armatuur goed op elkaar afgestemd zijn! 
  • Armaturen worden op talloze plaatsen gebruikt zoals in huizen, scholen, fabrieken, kantoren en openbare gebouwen.
  • De meeste armaturen bevatten geen lamp, deze moet u nog apart kiezen. Kijk bij de productinformatie om te zien of de lamp inclusief is.
     

Hoe kiest u het juiste armatuur?

Het kiezen van het juiste armatuur is afhankelijk van 2 dingen: het type lamp en de toepassing van het armatuur. Bij Lampdirect.nl helpen wij u om de perfecte verlichting te vinden dus proberen we om het zoeken wat makkelijker te maken door de armaturen te verdelen in verschillende categorieën:

Als u op zoek bent naar een manier om energie te besparen, dan is dit de oplossing! LED armaturen worden niet alleen gekenmerkt door een veel langere levensduur dan halogeen- en gloeilampen maar verminderen het energieverbruik tot maar liefst 80%! Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben een gemiddelde levensduur van 30.000 uur.

Bent u op zoek naar perfecte verlichting voor uw kamer? Lampdirect.nl biedt een breed assortiment aan binnenverlichting zodat u kunt kiezen welk armatuur het beste bij uw behoefte past.

Armaturen voor buitenverlichting hebben verschillende toepassingen, ze kunnen zowel voor de veiligheid als decoratief gebruikt worden. Profiteer van onze brede selectie buiten armaturen en creëer de perfecte sfeer! Kijk bovendien naar de verschillende IP beschermingen die de lampen hebben.

Om een compleet aanbod aan te kunnen bieden hebben wij ook kabels, adapters en onderdelen om uw installatie te voltooien! Vind alles wat u nodig hebt!
 

De verschillende merken

Philips

Het assortiment van Philips armaturen bestaat uit de Philips Coreline en innovatieve armaturen van de Philips HUE. Veel van deze armaturen hebben geïntegreerde lampen en voorschakelapparaten waardoor de installatie snel en eenvoudig is. De garantie bedraagt 1 jaar op armaturen met een levensduur minder dan 25.000 uur en 3 jaar voor armaturen met een levensduur van 25.000 uur of langer.

Linden

De armaturen van het merk Linden zijn van ons eigen merk zodat de kwaliteit en de goede prestaties van de armaturen gegarandeerd worden. De Linden armaturen zijn van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Sommige van onze armaturen werken alleen met lampen of voorschakelapparaten van het merk Philips. U krijgt drie jaar garantie op onze Linden armaturen.