Banner phased out productsBanner phased out products

TL buizen, spaarlampen en halogeen steeklampen zijn uitgefaseerd!

De EU heeft besloten om diverse conventionele verlichting geleidelijk aan uit te bannen. Door de wijziging van de RoHS-richtlijn, wat betreft het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur, worden TL buizen (sinds 25 augustus 2023), spaarlampen (sinds 24 februari 2023) en halogeen steeklampen (sinds 1 september 2023) niet meer op de Europese markt gebracht.  Dat is dus een extra goede reden om nu de overstap te maken op LED en te beginnen met het besparen van energiekosten! LED verlichting is immers veel efficiënter en milieuvriendelijker dan conventionele lichtbronnen. Wij helpen je graag bij de overstap op LED! 

Wat kun je nu al doen?

1. Neem een kijkje in onze webshop! Hier vind je een ruim assortiment aan energiezuinige LED lampen, armaturen en accessoires.

2. Weet je niet zeker welke LED verlichting het meest geschikt is in een bepaalde situatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze verlichtingsexperts staan voor je klaar met het beste advies en de beste aanbevelingen omtrent producten.

3. Heb je verlichting in grote hoeveelheden nodig? Vraag dan gratis een offerte aan en wij gaan aan de slag met een voorstel op maat. Overstappen op LED hoeft niet duur te zijn!

4. Hulp nodig bij het kiezen van passende LED verlichting voor jouw toepassingsgebied? Wij verzorgen graag een lichtplan op maat. 


Wacht niet langer! Schakel nu over op LED en bespaar direct op je energiekosten

Of je nu elektricien, installateur of een particulier bent, de overstap naar LED is voor iedereen de moeite waard! Deze moderne en duurzame verlichtingstechnologie is efficiënter, milieuvriendelijker en bespaart je bovendien veel geld. Zeker nu de energieprijzen de pan uit rijzen, is het een perfect moment om over te stappen! Met LED lampen en armaturen bespaar je niet alleen op elektriciteit en onderhoudskosten, maar je helpt ook de CO2-uitstoot te verminderen, omdat LED producten recyclebaar zijn. Andere voordelen vergeleken met conventionele lampen zijn een lange levensduur, 100% direct licht en geen geflikker of gezoem!

recycle logorecycle logo

Overzicht: de voordelen van LED

  • Laag energieverbruik, waardoor je tot wel 70% aan energiekosten bespaart.
  • Een uitstekende kleurweergave van tenminste 80-89Ra.
  • Een lange levensduur, waardoor je het aankoopbedrag snel weer hebt terugverdiend.

 

 

  • Volledige lichtsterkte tot het eind van de levensduur, zowel bij LED lampen als LED armaturen.
  • Geen flikkerend licht of zoemende lichtbronnen.
  • Vrij van giftige stoffen zoals kwik, dus veel beter voor het milieu.

Wij raden aan: Noxion LED lampen

LED verlichting van Noxion is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar scoort ook ontzettend goed als het gaat om prijs/kwaliteit. Noxion biedt een kosteneffectief LED alternatief voor bijna alle conventionele verlichting, wat de overstap op LED nog eenvoudiger maakt. Niet voor niets is Noxion al jaren het snelstgroeiende verlichtingsmerk in Europa. Steeds meer bedrijven profiteren in hun dagelijkse werk van de optimale prestaties van Noxion LED producten. Ben jij binnenkort ook voorzien van A-merk Noxion?


Hoe kunnen we je helpen met de overstap op LED?

Heb je twijfels over het kiezen van de juiste LED verlichting? Of heb je al enkele producten geselecteerd, maar wil je grotere hoeveelheden bestellen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze lichtexperts. Zij adviseren je graag en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Je kunt bij ons onder meer terecht voor vrijblijvend advies op maat, lichtplannen en productaanbevelingen. Koop je vaak verlichting in grote hoeveelheden? Registreer jezelf dan bij ons als PRO klant! Met een PRO account krijg je standaard korting op jouw bestellingen en ben je verzekerd van een vast contactpersoon. Bovendien je profiteer je van diverse acties.