• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Verlichting voor Retail & Supermarkt

Als retail of supermarkt eigenaar heb je vaak maar één kans om een voorbijgaande klant jouw winkel in te krijgen en/of ervoor te zorgen dat iemand iets bij je koopt. En daar heeft de juiste LED verlichting voor een groot deel invloed op. Wanneer een bepaald kledingstuk of product in de spotlight staat, zal een klant eerder geneigd zijn om even binnen te lopen of het product te kopen. LED Railspots en (kantelbare) LED inbouwspots zijn perfecte armaturen voor winkels en supermarkten, omdat je zelf de schijnrichting van deze verlichting naar een rek of schap met producten kunt bepalen. LED Railspots kun je via een handig 3-fase railsysteem ophangen. Als het gaat om het doen van aankopen, is het van groot belang om iedere klant een zo goed mogelijk beeld te geven van een product. Vooral als het om felle kleuren gaat, zoals een oranje jurk of een rode appel. Kies daarom armaturen en lampen met de best mogelijke kleurweergave (90-99Ra). Hiermee vallen producten extra op. Qua kleurtemperatuur komt 4000 Kelvin (koel wit) vanwege de frisse/natuurlijke tint goed tot zijn recht. Voor het verlichten van vitrines en schappen zijn compacte LED steeklampen geschikt, zoals in G9 of G4 formaat. Meer weten over LED verlichting voor de retail en supermarkten? Klik dan hier om verder te lezen ...

Filteren opCategorie
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 1327 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op
keuzehulp

Als retail of supermarkt eigenaar heb je vaak maar één kans om een voorbijgaande klant jouw winkel in te krijgen en/of ervoor te zorgen dat iemand iets bij je koopt. En daar heeft de juiste LED verlichting voor een groot deel invloed op. Wanneer een bepaald kledingstuk of product in de spotlight staat, zal een klant eerder geneigd zijn om even binnen te lopen of het product te kopen. LED Railspots en (kantelbare) LED inbouwspots zijn perfecte armaturen voor winkels en supermarkten, omdat je zelf de schijnrichting van deze verlichting naar een rek of schap met producten kunt bepalen. LED Railspots kun je via een handig 3-fase railsysteem ophangen. Als het gaat om het doen van aankopen, is het van groot belang om iedere klant een zo goed mogelijk beeld te geven van een product. Vooral als het om felle kleuren gaat, zoals een oranje jurk of een rode appel. Kies daarom armaturen en lampen met de best mogelijke kleurweergave (90-99Ra). Hiermee vallen producten extra op. Qua kleurtemperatuur komt 4000 Kelvin (koel wit) vanwege de frisse/natuurlijke tint goed tot zijn recht. Voor het verlichten van vitrines en schappen zijn compacte LED steeklampen geschikt, zoals in G9 of G4 formaat.

Meer bekijken

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.