Vorige

Reken zelf uit hoeveel u kunt besparen!

Met onze handige Besparingscalculator kunt u precies uitrekenen hoeveel u kunt besparen. U vult in hoeveel lampen u wilt vervangen, hoeveel uur per dag ze gemiddeld branden en hoeveel dagen per week.

Daarna vult u de energiekosten in (gemiddeld 0,19€/kWh), gevolgd door de sterkte van de huidige lamp en de nieuwe lamp. Vervolgens vult u de aankoopkosten en de levensduur per lamp in.

U ziet dan meteen de totale besparing per jaar, de totale besparing over de gehele levensduur en in hoeveel maanden uw investering is terugverdient.

Wilt u meer informatie hierover of hulp bij het invullen? Bel dan naar: 088 – 31 00 000!

Halogeenspots

De meeste besparing realiseert u door uw halogeenspotjes te vervangen door LED spots. Wanneer u uw 50W halogeenspots vervangt door 4.3W LED spots kunt u meteen tot wel 91,4% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED GU10 spot heeft een levensduur die wel 17,5x langer is dan een halogeen spotje.

TL lampen

Ook op TL-lampen kunt u behoorlijk besparen! Wanneer u uw 58W TL lampen vervangt door 20W LED TL lampen kunt u meteen tot wel 65,5% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED TL lamp heeft een levensduur die wel 2,5x langer is die van een conventionele TL lamp.

E27 lampen

Traditionele gloeilampen vervangen door LED levert u een besparing op van wel 83,9%. Wanneer u uw 60W gloeilampen vervangt door 9W LED lampen kunt u meteen tot wel 83,9% besparen. Niet alleen bespaart u op de energie kosten, maar ook op de onderhoudskosten: een LED lamp heeft een levensduur die wel 25x langer is dan een gloeilamp.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen