Duurder wordende energie en toch 70% besparen? Kies als VVE voor LED!

Lees hier hoe wij je gaan helpen met overstappen!

Eenvoudig en snel een lagere energierekening? Stap als VVE over op LED!

Gas en stroom wordt de komende tijd flink duurder. En dat betekent normaal gesproken dus een hogere energierekening. Samen met Lampdirect kun je hier iets aan doen! Hoe? Door als VVE beheerder/eigenaar de overstap te maken naar LED verlichting! Dankzij onze slimme en duurzame verlichtingsoplossingen vallen energiekosten namelijk tot wel 70% lager uit! Zo kun jij al het nieuws over duurder wordende energie straks met een glimlach blijven volgen, want voor jouw VVE geldt dankzij LED juist het tegenovergestelde! En omdat onze LED armaturen tot wel 25 jaar mee gaan, hoef je voor een veel langere tijd geen monteur of installateur te laten komen voor onderhoud en vervanging. Klaar voor de overstap naar LED? Daar helpen we je natuurlijk graag bij! Onze licht-experts staan geheel gratis en vrijblijvend voor je klaar!

Klik op de locatie hieronder waar jij LED verlichting nodig hebt!

 


Ja, ik wil als VVE besparen met LED via Lampdirect! 

Liever direct contact? Wij staan voor je klaar!
Bel nu: 088 310 00 06

Binnen 24 uur in contact met onze lichtexperts speciaal voor VVE? Vul snel je naam en e-mail adres in of bel ons direct.


Lees hier hoe jij morgen al kunt besparen met LED


Galerij (buiten)

Het kiezen van de juiste LED verlichting voor een galerij is ontzettend belangrijk. Hiermee bevorder je onder andere de inbraakveiligheid van bedrijfspanden, terwijl galerijverlichting ervoor zorgt dat bewoners van bijvoorbeeld een appartementencomplex en/of flatgebouw vooral ‘s avonds en ‘s nachts een veiliger gevoel ervaren. Zo wordt het woonplezier verhoogd en creëer je bovendien een duidelijker zicht op camerabeelden. Wat betreft LED galerijverlichting is het belangrijk dat het om betrouwbare producten gaat.

Is er sprake van een open galerij? Dan zijn onze waterdichte LED armaturen de beste keuze. Deze stevige armaturen laten geen water en stof door (IP65 waarde), terwijl ze zijn gemaakt van de beste materialen. Verder zijn LED Downlights, LED Montagebalken en LED Lichtlijnen uitermate geschikt als verlichting voor een galerij. Zo heb je de mogelijkheid om een extra lange lichtlijn te maken, terwijl je het huidige armatuur kunt laten hangen. Wat betreft de kleurtemperatuur raden wij 4000 Kelvin aan. Dit geeft in de praktijk een fris en koel licht, zonder dat het te kil wordt.

Galerij

Gangen

Gangen / Portiek (binnen)

In gangen en portieken vindt gedurende de dag veel activiteit plaats. Het zijn plekken waar je doorheen loopt wanneer je bijvoorbeeld ‘s ochtends naar je werk gaat, om later op de dag door dezelfde gang/portiek weer richting de deur van jouw appartement/woning te lopen. Ook in deze ruimtes is de aanwezigheid van de juiste verlichting cruciaal. Het geeft geen prettig gevoel wanneer je weet dat je een bepaalde donkere ruimte of gang nadert. Indien je voldoende heldere en functionele LED verlichting voor een gang of portiek plaatst, wordt dat een ander verhaal.

Ben je als VVE van plan om over te stappen op LED? Dan kun je bij Lampdirect kiezen uit een zeer breed aanbod aan topkwaliteit LED verlichting voor gangen, hallen en portieken. Wat betreft kleurtemperatuur is 3000 Kelvin (warm wit licht) het best geschikt. Dit licht staat bekend als aangenaam en zacht, met een neutraal karakter. Ontdek ons ruime aanbod aan LED gangverlichting en LED portiekverlichting. Bespaar tot ruim 70% aan energiekosten en voorzie iedere gang, hal en/of portiek in jouw flat/appartementencomplex van een duurzame upgrade. Kies onder andere uit hoogwaardige kwaliteit LED Downlights, LED Panelen en LED Inbouwspots.Trappenhuis

Het trappenhuis van een gebouw is vaak een ruimte waar het (te) donker kan zijn. Bewoners en/of werknemers zijn hierdoor sneller geneigd om de lift te pakken en de trap te vermijden. Voldoende verlichting zorgt ervoor dat het trappenhuis van een gebouw een boost krijgt als het gaat om uitstraling, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Is een trappenhuis goed verlicht? Dan zullen mensen vaker de trap nemen, minder snel vallen en zich bovendien veiliger voelen. Al deze verbeteringen kun je als VVE bereiken door het plaatsen van LED verlichting in het trappenhuisOmdat het in een trappenhuis gedurende het jaar vochtig kan zijn, raden wij waterdichte LED verlichting aan me een IP waarde van 44 of hoger.

Ook kun je bij Lampdirect terecht voor meer geschikte LED trappenhuis verlichting van hoge kwaliteit, zoals LED Downlights en LED Montagebalken. Hiermee wordt ieder trappenhuis in een duurzaam en energiezuinig jasje gestoken. Dat zorgt voor een forse verlaging van energiekosten en minder kosten aan onderhoud. Waar conventionele verlichting na enkele jaren al vervangen moet worden, gaat LED verlichting tot wel 25 jaar mee! Tel uit je winst!

Trappenhuis

Parkeerplaats

Parkeerplaatsen

Een parkeerplaats blijft altijd een plek waar inbrekers rekening mee houden. Zeker als het gaat om parkeerplaatsen waar te weinig licht aanwezig is. Met als gevolg dat bewoners hun auto met een angstig gevoel kunnen achterlaten. De aanwezigheid van LED verlichting kan deze angst wegnemen! Zo heeft Lampdirect meerdere LED Gasontladingslampen in diverse fittingen die speciaal geschikt zijn voor lantaarnpalen. Anderzijds kun je kiezen voor LED Breedstralers. Deze stevige LED armaturen zijn ook verkrijgbaar met een sensor. Hiermee bespaar je bovendien extra op je energiekosten, omdat het licht alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Handig nietwaar?

Hoeveel kun jij als VVE besparen? Bekijk onderstaand rekenvoorbeeld

Investering

De gemiddelde eenmalige investering voor de aankoop van 50 nieuwe LED lampen/armaturen voor het gehele complex:
€ 2.300,-

Jaarlijkse besparing

LED lampen zijn gemiddeld 70% zuiniger en gaan tot 15 keer langer mee. Ook heb je een langere periode geen kosten aan onderhoud. Besparing: € 1.100,-

Terugverdientijd

Een ander voordeel: omdat LED tot 70% zuiniger is, heb je het aankoopbedrag van een LED lamp en/of LED armatuur vaak binnen 
2 jaar alweer terugverdiend! 

Wist je dat?

Een gemiddeld complex bevat al snel tot wel 50 lichtbronnen. Zijn dat er bij jou meer? Dan ga je op jaarbasis dus extra besparen!

Parkeergarages

Een (ondergrondse) parkeergarage kan een ruimte zijn waar bewoners van een VVE complex of gebouw het liefst zo snel mogelijk weer uit willen. En daar speelt de aanwezige verlichting ook een rol in. Een parkeergarage waar te weinig licht brandt kan leiden tot onrust en een toename van auto-inbraken. En dat levert op zijn beurt irritaties op bij bewoners. Door het plaatsen van de juiste LED verlichting voor parkeergarages zorg je er als VVE voor dat de veiligheid toeneemt. Qua kleurtemperatuur raden we 6500 Kelvin (daglicht) aan, omdat dit voor zoveel mogelijk natuurlijk licht zorgt. Voor een parkeergarage zijn waterdichte LED armaturen het meer geschikt, omdat het er vochtig kan zijn. LED armaturen met een sensor zijn ook geschikt voor parkeergarages.

Parkeergarage


Buitenplaats

Buitenterreinen

Een buitenterrein of buitenplaats is vaak een plaats waar mensen kunnen ontspannen. Tegelijkertijd is het een ruimte waar mensen ‘s avonds en ‘s nachts doorheen moeten om bijvoorbeeld bij de ingang van hun woning te komen. Dan is het uiteraard prettig wanneer op die tijdstippen voldoende verlichting aanwezig is. Staan er lantaarnpalen op het betreffende terrein? Vervang dan je oude conventionele verlichting voor LED Gasontladingslampen en/of LED Floodlights. Verder kun je ongewenste gasten afschrikken met LED sensorverlichting, die pas gaat branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Is jouw VVE ook op zoek naar extra sfeerverlichting voor een buitenplaats? Kijk dan in ons assortiment van LED buitenverlichting van diverse topmerken zoals Ledvance, Philips en Noxion.

Entree

Voor een entree is het belangrijk dat mensen zich direct welkom voelen in een gebouw. Ook moet er voldoende licht aanwezig zijn, om duidelijk te kunnen zien waar bepaalde bewegwijzering en ruimtes zich in het betreffende gebouw bevinden. Dit kun je bereiken door het plaatsen van LED verlichting in de kleurtemperatuur warm wit (3000 Kelvin). Wat betreft LED verlichting voor een entree zijn er talloze mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kun je kiezen voor LED Inbouwspots, LED Downlights, LED Plafondlampen en/of LED TL buizen. Welke keuze je ook maakt, het is altijd de juiste, want de energiekosten voor het pand gaan fors omlaag!

Entree

Ja, ik wil als VVE besparen met LED via Lampdirect! 

Liever direct contact? Wij staan voor je klaar!
Bel nu: 088 310 00 06

Binnen 24 uur in contact met onze lichtexperts speciaal voor VVE? Vul snel je naam en e-mail adres in of bel ons direct.