Vorige

Waterdichte Armaturen

Op deze pagina vindt u alle Waterproof TL Armaturen Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Waterproof TL Armaturen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 115 in totaal

115 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 115 in totaal

115 Producten

Koop Waterdichte Armaturen bij Lampdirect.nl nu en profiteer van de hoge kwaliteit van deze producten.

Waterdichte Armaturen

Waterdichte Armaturen zijn ontworpen als armatuur gemonteerd op het plafond. Ze kunnen worden gebruikt in een gevarieerd aantal locaties. De Waterdichte Armaturen in ons assortiment bevatten een state of the art LED techniek of fluorescerende techniek. Vele wattages en maten kunnen worden geselecteerd wanneer u op zoekt bent naar de Waterdichte Armaturen. We bieden u producten van Noxion en Philips, deze zijn bekend van het maken van producten met een hoge kwaliteit. Door het gebruik van LED kunnen de armaturen wel tot 50% besparen van het energieverbruik en de energiekosten. Daarbij komt nog dat deWaterdichte Armaturen een lange levensverwachting hebben, die de totale kosten verlaagt van het bezit. Dit maakt ze een perfecte vervanger van de traditionele T8 (TL-D) armaturen, die voor een zuinige prijs kunnen worden gekocht.

Toepassing van de Waterdichte Armaturen

Tijdens het produceren van deze armaturen werd er extra aandacht gevestigd op het ontwikkelen van de meest robuuste en watervaste armaturen. Dit zorgde voor de hoge IP65 waardering. Daarom is de  Waterdichte Armaturen perfect op de volgende locaties:

  • Parkeer garages
  • Zware industrie
  • Auto wasstraten

Verbeter de verlichting met de hoge kwaliteit Waterdichte Armaturen bij de Lampdirect.nl!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen