Onze Actieproducten

Hou jij net zoveel van goede deals als wij van goede verlichting? Dan ben je hier op de juiste plek! Onze lichtexperts hebben meerdere producten van absolute topkwaliteit geselecteerd. En daar profiteer jij van, want deze verlichting kun je kopen voor extra scherpe prijzen!


OP = OP deals! | Extra veel voordeel op topkwaliteit verlichting

Het is OP=OP opruiming bij Lampdirect! Pak daarom jouw laatste kans om topkwaliteit LED lampen, LED armaturen, conventionele lampen en lampaccessoires bij Lampdirect zeer goedkoop binnen te halen. Profiteer vandaag nog van kortingen tot wel 50%!

Prijs toppers | Gegarandeerd de allerlaagste prijs!

Topkwaliteit verlichting van merken als Philips, Osram en Noxion die je nergens goedkoper gaat vinden! Dat geldt voor iedere prijs topper van Lampdirect. Verder zoeken heeft totaal geen zin, want al deze producten hebben gegarandeerd de allerlaagste prijs!

Interieurtip | Nordlux designlampen voor bedrijven en woningen!

Op zoek naar designlampen om jouw pand te decoreren? Nordlux armaturen zijn verkrijgbaar als tafel-, plafond-, wand- of hanglamp, waardoor er voor elke omgeving een stijlvol Scandinavisch armatuur te vinden is! Deal | Sfeervolle en/of kleurrijke WiZ slimme lampen voor een spotprijsje!

Slimme verlichting van WiZ is perfect om de juiste sfeer te creëren in tal van omgevingen. Met de keuze uit RGB kleuren en/of wittinten heb je immers keuze genoeg. Je hebt enkel een Wi-Fi verbinding nodig en de app om de lampen te koppelen, en je kunt beginnen met verlichten! Ook mooi meegenomen, tot 31 december profiteer je van 30% korting op deze E27 (globe) filamentlampen en GU10 spots. Waar wacht je nog op?

Tip | Spaarlampen worden binnenkort uitgefaseerd, dus kom in actie!

De EU heeft besloten om alle TL lampen van de markt te halen. Waarom? Omdat ze te veel gevaarlijke stoffen bevatten. Al eerste aan de beurt, zijn de conventionele spaarlampen met steekfitting. Deze zullen vanaf 25 februari 2023 niet meer worden geproduceerd, waardoor voor het resterende aanbod geldt: OP=OP. Wacht daarom niet langer en stap nu al over op efficiëntere LED spaarlampen!

Tip | Bestel voordelig LED verlichting met onze Bright Choice producten!

LED verlichting te duur? Dan heb je onze betaalbare Bright Choice LED producten nog niet gespot! Ook met deze LED producten kun je jouw energiekosten flink drukken. Want zeg nou zelf, die rijzen ondertussen de pan uit ... Je kunt bij Lampdirect terecht voor diverse Bright Choice LED lampen en armaturen, waarop je tot wel 3 jaar garantie krijgt. Wacht niet langer en ga de strijd aan met jouw energierekening!

Tip | Langer buiten genieten met onze elektrische en infrarood warmtelampen

Wil jij iedereen in jouw tuin of op jouw terras extra comfort bieden via een aangename warmte? Dat kan! En wel met een elektrische of infrarood heater. Kies in onze webshop uit meerdere modellen in verschillende kleuren. Het bedienen is eenvoudig en kan onder meer via een afstandsbediening. Je kunt de warmtelampen zowel binnen als buiten gebruiken, aan een muur monteren of eventueel op een standaard zetten.

Tip | Zorg overal voor extra veiligheid met rookmelders

Op iedere verdieping van onder meer een woning, bedrijfspand, overheidsgebouw en/of andere ruimtes waar activiteit plaatsvindt, zijn rookmelders verplicht. Kom niet voor verrassingen te staan dankzij een rookmelder! Ook verkrijgbaar met een koolmonoxidedetector of ingebouwde sensor. Een rookmelder aansluiten op een Wi-Fi netwerk en bedienen vanaf je telefoon? Ook dat kan!   

Kan je pand wel een lichtupdate gebruiken? Wellicht is deze extra voordelige verlichting wat voor jou!