In memory of the victims of flight MH17

TL-verlichting bestelt u bij Lampdirect.nl!

Artikelen 1 tot 24 van 707 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 707 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

TL-verlichting bij Lampdirect.nl

Als u op zoek bent naar het beste adres om TL-verlichting te kopen zit u bij Lampdirect goed. Wij verkopen A-kwaliteit lampen die we binnen 24 uur leveren. Gemakkelijk en snel!


TL-lampen voor elke toepassing

TL-buizen zijn zuinig en hebben een lange levensduur. Tegenwoordig zijn er diverse kleurcodes en warmtegraden voor de TL-buizen om ruimtes optimaal te kunnen belichten. Veel mensen vinden dat TL-buizen tamelijk ongezellig licht geven, maar door de vele mogelijkheden op het gebied van TL-lampen kunt u veel vertrekken prima verlichten met TL.

Een goede TL-buis met energielabel A gaat in veel gevallen meer dan 20.000 branduren mee. En dat hoeft zeker geen dure lamp te zijn. Voor weinig geld heeft u al een Sylvania T8 F58W/840 G13 LuxLine Plus Cool White Deluxe die bijna 20.000 uur meegaat. Ideaal voor veel toepassingen.


Waarom TL-verlichting kopen op Lampdirect.nl?

Lampdirect.nl is een webshop met een breed lampenaanbod. Wij verkopen lampen van verschillende merken (Philips, Osram, Sylvania en GE). Bij ons vindt u slechts kwaliteitsproducten. Wij hebben de laagste prijzen en rekenen bij bestellingen vanaf €100,- geen bezorgkosten. U hoeft voor een lamp dus niet meer de deur uit. Als u bestelt op Lampdirect.nl ontvangt u de volgende dag de lampen al in huis, en dat voor een mooie prijs.

Lampdirect.nl heeft veel van de lampen op voorraad. Slechts zelden hoeft iets bijbesteld te worden. Wij zorgen voor een zorgvuldige verzending, via UPS, om te zorgen dat alles in goede orde aankomt. Daarnaast krijgt u garantie op de lampen, van 1 tot 3 jaar.

 

TL-LED lampen kopen bij Lampdirect.nl

Bij Lampdirect vindt u ook TL LED-lampen. Onze LED TL-verlichting is gegarandeerd van A-kwaliteit. Daarnaast geven wij een laagste prijs garantie. Nergens vindt u zo goedkoop LED TL-lampen als bij Lampdirect.nl. 
Wij zorgen voor een zorgvuldige verzending om zeker te zijn dat al onze producten in goede staat bij u aankomen. 
 


De TL-lampen uit het assortiment

U vindt bij ons een breed aanbod aan TL-lampen. Er zijn bijvoorbeeld gekleurde TL-lampen te koop, van Philips. Daarmee kunt u bepaalde ruimten extra sfeervol verlichten. 

Op de website vindt u bij elke lamp informatie over de levensduur (variërend van 5.000 tot meer dan 20.000 branduren), de kleurcodes en warmtegraden. Zo weet u precies wat u in huis haalt. U vindt bij ons ook losse starters en armaturen.

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen