Vorige

Sylvania

Op deze pagina vindt u alle Sylvania producten die beschikbaar zijn bij Lampdirect. Sylvania Lighting heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van verlichting. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en innovatieve producten. Bij Lampdirect bieden we u een zeer uitgebreid aanbod van Sylvania producten aan, variërend van energiezuinige LED verlichting tot verlichtings-accessoires van hoge kwaliteit. Lampdirect heeft goedkope Sylvania producten voor een scherpe prijs.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 506 in totaal

506 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 506 in totaal

506 Producten

 

Sylvania lampen nu beschikbaar op Lampdirect.nl!

Lampdirect.nl heeft diverse lampen van het merk Sylvania in het assortiment. Profiteer van onze snelle verzending en bestel vandaag nog!

In deze categorie vindt u verschillende soorten lampen: 

 • Sylvania LED lampen
 • Sylvania Lynx lampen
 • Sylvania halogeenlampen
 • Sylvania TL lampen
 • Sylvania gasontladingslampen
   

Hoe kiest u de juiste Sylvania lamp?

Kies als eerste welke technologie u nodig heeft en welke lampvoet u nodig heeft. Daarna bepaalt u het vermogen van de lamp. Voor sommige Sylvania lampen is het belangrijk dat u exact hetzelfde vermogen kiest als de oude lamp. Daarna heeft u de keuze uit verschillende kleurweergaven, kleurtemperaturen en gradenbundels.
 

Waarom zou u Sylvania LED lampen kiezen?

 • U kunt energie en geld besparen
 • De Sylvania LED-lampen  hebben een 20 keer langere levensduur dan gewone lampen
 • Milieuvriendelijk omdat ze geen chemicaliën bevatten
 • Weinig onderhoud nodig.
 • Verkrijgbaar als alternatief voor lampvoeten: E27, E14, GU10, GU5.3, G53 en G13.
   

Overige technologieën

Sylvania Lynx

Sylvania Lynx lampen  lampen zijn spaarlampen die gekenmerkt worden door een lange levensduur en een laag energieverbruik. Bij deze lampen is het belangrijk dat u kijkt of de lamp ontworpen is voor 2 of 4 pinnen. Het is zeer belangrijk dat u de juiste lampvoet kiest en het wattage niet veranderd. De lengte en lampvoet zijn hier namelijk van afhankelijk.
 

Sylvania TL lampen

Deze Sylvania TL-lampen  hebben een G5 of G13 lampvoet. Het is belangrijk dat u hetzelfde wattage kiest. Met ieder wattage verandert de lengte van de lamp waardoor u het risico loopt dat de lamp niet meer zal passen. Er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar zoals blauw, groen en rood.
 

Sylvania gasontladingslampen

Sylvania Gasontladingslampen  zijn vooral geschikt om grotere ruimten te verlichten. Ze hebben een zeer goede kleurweergave-index en stralen veel licht uit. Door het UV filter worden de verlichte objecten beschermd tegen verkleuring. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende lampvoeten: GX10, G12, RX7s, G8.5, E27 en Fc2.
 

Sylvania halogeenlampen

Sylvania Halogeenlampen  kunnen gloeilampen vervangen maar zijn niet zo efficënt als LED lampen. Ze hebben een UV filter om verkleuring van verlichte objecten te voorkomen. Al deze lampen zijn dimbaar en verkrijgbaar in de volgende lampvoeten: E27, E14, GU10, GU5.3, G9, GU4, GZ10 EN R7s.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen