• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!Entrance Any-lamp

Over Lampdirect

Met meer dan 25 jaar ervaring in de lichtindustrie is Lampdirect de marktleider van Europa in online verlichting. Onze focus ligt op het bieden van duurzame, voordelige en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particuliere klanten.

Al onze producten zijn ontworpen door hoogstaande merken zoals Philips, Noxion en Osram. Hierdoor kunnen wij efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van hoog niveau garanderen.

Geschiedenis Lampdirect Noxion
Noxion roof

Reclames waar je ons van kent:


Op televisie:
Op de radio:


Onze visie


Voorkomen is beter dan genezen. Kleine aanpassingen maken een grote impact. Laten we samen de wereld veranderen.

Ons kantoor is gevestigd vlakbij Eindhoven, dé lichtstad en locatie van vooraanstaande bedrijven zoals Noxion en Philips, de lichtfabrikant die Eindhoven op de kaart heeft gezet. In een paar jaar zijn we gegroeid van 25 werknemers tot meer dan 200 met vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Taiwan. Vanaf het begin hebben we altijd gestreefd om de kwaliteit van leven te verbeteren door verantwoording te nemen voor het milieu. Als gevolg hebben we onze klanten kunnen helpen om elk jaar 300.000 ton aan CO2 uitstoot te besparen!

Any-Lamp Interior


Onze missie


Helpen Europese bedrijven groener te worden met slimme LED verlichting.

Bij Lampdirect geloven we dat groei alleen mogelijk is wanneer we verantwoording nemen voor onze planeet. Door over te stappen op LED, kunnen we het totale energieverbruik en daarmee de CO2 uitstoot van industrieën en huishoudens drastisch verminderen.

Met LED technologie kunnen wij ons steentje bijdragen aan de omkering van de klimaatverandering en de opwarming van de aarde bestrijden. Dit is mogelijk gemaakt door de hoge energie efficiëntie, lange levensduur en 100% recyclebare materialen.

Vergeleken met conventionele lichtbronnen produceren LED lampen geen hitte of schadelijke UV uitstraling, zijn ze 100% kwikvrij, gaan ze 20 keer langer mee en resulteren in een lager jaarlijks algemeen elektriciteitsverbruik met dezelfde (of betere) lichtkwaliteit!
Waar zijn wij te vinden?


Lampdirect is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Op deze adressen kunnen wij geen retouren verwerken.
Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Lampdirect.nl
Any-lamp B.V
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland

Magazijn Lampdirect.nl
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

Overige gegevens
KvK: 17260313
BTW: NL821186462B01
EORI: NL852832515

Werken bij Lampdirect


We zijn gegroeid van een lokaal bedrijf tot een wereldwijde speler in de markt van verlichting. Wanneer je ons bezoekt, zul je meteen een enthousiaste en dynamische werksfeer aantreffen. Onze passie en ambitie heeft geresulteerd in een gigantische groei maar we zijn constant aan het zoeken naar nieuw talenten die ons verder kunnen brengen. Ben jij de collega die we zoeken?