Vorige

Over Lampdirect

Lampdirect heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie. Onze focus is om bedrijven en particuliere klanten te voorzien van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen die niet alleen economisch en van hoge kwaliteit maar ook duurzaam zijn. Hierdoor vind je in ons assortiment alleen hoogwaardige producten van vertrouwde merken. Ons kantoor bevindt zich nabij Eindhoven - de lichtstad. Het is niet meer dan logisch dat we zo dichtbij de plek zijn waar niet alleen Noxion vandaan komt maar ook Philips - het gloeilampen bedrijf dat Eindhoven maakte naar de stad die het nu is.

Onze visie

Bij Lampdirect hebben we heldere waarden. Elke dag zetten we ons in voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat groei alleen mogelijk is als er ook met het milieu rekening wordt gehouden. Daarom benadrukken wij het belang van het kiezen voor recyclebare LED producten. Deze zijn vrij van giftige chemicaliën die schadelijk zijn voor ons lichaam en onze planeet. Eenvoudige veranderingen hebben hiermee een krachtige impact en daarmee gaan we de wereld veranderen.

Onze missie

Europa helpen om groener te worden met slimme LED verlichting is onze missie.

Onze geschiedenis

Geschiedenis Lampdirect Noxion

Reclames waar je ons van kent:
Light Experience Center

In ons Light Experience Center laten we zien wat het belang is van goede verlichting in je huis, winkel, etalageraam of kantoor. Kleurcode, lichtbundel, lichtopbrengst, armaturen… onze lichtspecialisten kunnen je er alles over vertellen en je zo voorzien van de beste oplossing voor jouw locatie.Werken bij Lampdirect

Lampdirect is een ambitieus bedrijf. We dromen groot om grote dingen te bereiken. We dagen elkaar uit om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. De klant komt eerst, maar we staan ook voor sterke teams. We zijn een internationaal bedrijf, met collega’s uit heel Europa, dat werkt aan een groenere planeet. Wil jij ons daarbij helpen?

Collega's Lampdirect

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen