• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!LichtadviesVoor het maken van een energiezuinig en winstgevend lichtplan staat Lampdirect voor u klaar. Wij zijn al jarenlang marktleider op het gebied van professionele verlichting voor bedrijven. Of het nou gaat om kantoorverlichting, industrieverlichting of winkelverlichting, wij houden bij het maken van een lichtplan en lichtadvies op maat, rekening met de meest energiezuinige verlichting, de nieuwste lichttechnologieën en indien gewenst slimme verlichting. Ook houden wij altijd rekening met de noodverlichting in een ruimte.

Wij stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren.

Er zijn 3 verschillende vormen van lichtadvies:1. Lichtcalculatie

Onze lichtarchitecten baseren een lichtcalculatie op de Europese norm voor binnenverlichting: NEN-EN 12464-1.

Een goed verlichte werkplek is erg belangrijk voor het welzijn van werknemers. Het zorgt ervoor dat werknemers minder vaak ziek zijn, betere prestaties leveren en draagt daarnaast ook bij aan de veiligheid.

2. Lichtplan

Een lichtplan bestaat uit een lichtcalculatie inclusief plattegrond. De installateur heeft deze plattegrond nodig. Het geeft de locatie van armaturen, hoogtematen en zaagmaten aan.

Het totaalverbruik wordt aangegeven in het renvooi, op basis waarvan het aantal groepen in de meterkast wordt vastgesteld. Met de plattegrond wordt een prijsopgaaf voor de installatie bepaald.

3. Lichtconcept (1+2+3D simulatie)

Bij het maken van een lichtconcept stellen wij vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren.

Het lichtplan dat wij voor u ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij u van tevoren zien hoe uw ruimte eruit komt te zien zodat u niet voor verrassingen komt te staan en alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept.


Direct starten met besparen

Bel voor vrijblijvend advies

088 - 31 00 018


Reeds afgeronde projecten


Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf