• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Banner Projectverlichting

 

Lichtadvies bij Lampdirect

De weg naar een perfecte lichtoplossing voor jouw pand!


Bij Lampdirect helpen wij je graag verder met een energiezuinig, duurzaam en winstgevend lichtplan. Wij zijn al jarenlang marktleider op het gebied van professionele verlichting voor bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen. Hierbij kun je zoal denken aan kantoorverlichting, industrieverlichting, winkelverlichting, sportcomplex verlichting of verlichting van openbare ruimtes. Bij het maken van een lichtadvies op maat komen de meest duurzame lichtoplossingen, de nieuwste lichttechnologieën en de meest slimme verlichting / lichtoplossingen aan bod. Niet te vergeten, het belang van goed functionerende noodverlichting in een ruimte. Oftewel, een totaal lichtadvies dat zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving.

Onze eigen lichtexperts stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van jouw klanten, bezoekers en/of gasten of jouw eigen comfort te optimaliseren. Om dit te bewerkstelligen, bieden wij 3 services aan die gezamenlijk zorgen voor een perfect afgestemd lichtadvies voor ieder individeel project. Hierdoor lees je wat deze services inhouden:

 

1. Lichtcalculatie

Onze lichtarchitecten baseren de lichtcalculatie voor jouw pand / complex op de Europese norm voor binnen- en buitenverlichting, die staan vermeld in de NEN-EN 12464-1 (binnen) en de NEN-EN 12464-2 normering (buiten).

Een goed verlichte werkplek is erg belangrijk voor het welzijn van werknemers. Het zorgt ervoor dat werknemers minder vaak ziek zijn en dat ze betere prestaties leveren. Dit geldt hetzelfde voor prestaties in een sportcomplex. Ongeacht de ruimte, draagt de juiste verlichting bij aan de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen.

2. Lichtplan

Een individeel afgestemd lichtplan bestaat standaard uit een lichtcalculatie inclusief plattegrond. De installateur heeft deze plattegrond nodig, aangezien deze de locatie van armaturen, hoogtematen en zaagmaten weergeeft.

Het totaalverbruik wordt aangegeven in het renvooi, op basis waarvan het aantal groepen in de meterkast wordt vastgesteld. Bovendien wordt met de plattegrond een prijsopgaaf voor de installatie bepaald.

Meer weten over de installatiemogelijkheden? Klik hier.

3. Lichtconcept (1+2+3D Simulatie)

Bij het maken van een lichtconcept stellen wij specifiek vast wat voor verlichting een omgeving nodig heeft om de beleving van klanten, bezoekers en/of gasten of jouw eigen comfort te optimaliseren.

Het lichtplan dat wij voor jou ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij je van tevoren zien hoe jouw ruimte eruit komt te zien zodat je niet voor verrassingen komt te staan en alles perfect past bij jouw imago, doelgroep en marketingconcept.


Banner Lichtadvies

 

 


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

 

 

 


Neem je liever telefonisch contact met ons op?

Geen probleem! Ook telefonisch kun je professioneel lichtadvies aanvragen. Je kunt iedere werkdag tussen 08:30u en 17:00u contact met ons opnemen door te bellen naar:

088 310 00 006

 

 


 

Reeds afgeronde projecten!

 

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showrooms & Musea

Verlichting Showrooms & Musea