GOSH - COPENHAGEN

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk wel weten, verkoopt GOSH schoonheidsproducten, variërend van make-up tot shampoo. Achter dit merk gaan laboratia, productie, magazijnen en andere gebouwen schuil. Toen Gosh contact opnam met onze Deense collega's, hadden ze al nagedacht over hun behoeften en wensen voor de nieuwe verlichting in deze belangrijke gebouwen. Bij dit grote project was het de bedoeling dat verschillende afdelingen nieuwe, energiebesparende verlichting kregen. Met GOSH bespraken we welke verlichting een oplossing konden zijn om aan de verschillende behoeften te voldoen. 

Klantvraag 

GOSH wilde in de eerste plaats energiebesparende verlichting dat gedimd kon worden en comfortabel zou zijn voor alle medewerkers. Een deel van het voorwerk had de klant al gedaan: GOSH wist van tevoren hoeveel lichtbronnen ze nodig hadden.  

 

Oplossing 

Zodra het voor de klant duidelijk was wat de eisen en de wensen voor de nieuwe verlichting waren, stroopten wij onze mouwen op en hielpen we GOSH te bepalen welke producten geschikt waren voor de verschillende ruimtes. Daarop stuurden wij de klant proefmonsters van deze producten. 
Tijdens het hele proces hielden we contact met GOSH om te zien of de verlichting aan de verwachtingen voldeed. Toen de testperiode voorbij was en de verlichting was goedgekeurd, werd de hele bestelling naar de klant verzonden. 

Resultaat 

Omdat de klant graag dimbare verlichting wilde, besloten we samen dat DALI-panelen de beste oplossing zouden zijn. DALI is een systeem dat de verlichting regelt en het mogelijk maakt om verschillende armaturen te groeperen of juist apart te houden. DALI slaat deze instellingen op, waardoor je de verlichting in een heel gebouw in één klap kunt regelen zonder handmatig de verlichting aan te hoeven zetten. 
Maar dat is nog niet alles. Naast de dimbare LED panelen die in de kantine, het laboratorium, het kantoor en de productieruimten zijn geïnstalleerd, heeft GOSH ook een groot aantal LED buizen van Noxion en Philips in hun magazijn laten installeren.   
GOSH is erg blij met de nieuwe verlichting, die aan hun eisen voldoet. Ze kunnen het licht dimmen, centraal regelen, het is comfortabel voor de werknemers. En de elektriciteitsrekening? Die is ook aanzienlijk lager! En als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook! 


Een greep uit de producten die wij hebben gebruikt voor dit project

Alle verlichting op maat aanvraagbaar!

Neem dan contact op! Het aanvragen van professioneel lichtadvies is telefonisch snel en eenvoudig geregeld. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via: 088 310 00 06


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!