088 - 31 00 000

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Hoe stuur ik een product retour? (Geldt ook voor kapotte of beschadigde producten!)

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met al je aankopen bij Lampdirect. Dit is onder andere niet het geval als je een kapot of beschadigd product van ons hebt ontvangen. Ben je niet tevreden over één of meerdere aangekochte producten, dan kun je binnen 14 dagen na de ontvangst van je bestelling het retourproces eenvoudig starten. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Een retouraanvraag kun je gemakkelijk starten door je inlognaam en wachtwoord in te voeren in de eerste kolom. Ben je jouw inlognaam of wachtwoord vergeten? Geen Nood! Inloggen is ook mogelijk door de informatie over jouw bestelling in de tweede kolom in te voeren.

 

Veelgestelde vragen over het retourneren van een product

Heb je een vraag over het retourneren van een bestelling? Klik dan hier om ons helpcenter te bezoeken. Daar kun je de meest gestelde vragen vinden over ons retourproces. Indien gewenst kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.