• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Buitenverlichting

Wat is buitenverlichting?


Buitenverlichting is essentieel voor huis en oprit maar natuurlijk ook als tuinverlichting, geschikt voor tuinen, paden of het balkon. Het licht is nodig als oriëntatie, veiligheid of om simpelweg sfeer te creëren! Zo krijgt jouw tuin of huis een welkome uitstraling om gasten te ontvangen. Bij Lampdirect kun je veel soorten buitenverlichting vinden; van buitenlampen die aan de muur gemonteerd kunnen worden of kunnen gestoken worden in de grond. Sommige lampen zijn zelfs geschikt als noodverlichting of zijn voorzien van een sensor. Dit is dan ook zeer handig voor de veiligheid en zichtbaarheid van jouw omgeving. De meeste armaturen zijn voorzien van een lamp of lichtmodule. Zo niet, kun je natuurlijk zelf een lamp erbij bestellen. Kenmerkend aan buitenverlichting is verder de hoge IP bescherming. Omdat ons assortiment voor buiten over het algemeen bestaat uit LED buitenverlichting, zul je tegelijkertijd hoge energie besparingen realiseren en lang geen zorgen hoeven te maken over vervanging- en onderhoudskosten! 
Meer weten? Lees onze blogs!Breedstralers vervangen door LED

Om je je tuin, terras, bedrijf of sportveld te verlichten, heb je een krachtig en efficiënte lichtbron nodig van hoge kwaliteit. In dit geval refereren we dan naar LED breedstralers, ook wel LED schijnwerpers genoemd.

Alles over sensorverlichting

Sensorverlichting is een opkomend onderwerp binnen de wereld van verlichting. LED verlichting is een ondertussen ver ontwikkeld product, daarom gaan we op zoek naar technologie die nog meer energie kan besparen.

How to: een terras met LED

Een terras is de perfecte plek om te genieten van warme zomeravonden met familie, vrienden, of een goed boek. Maar om optimaal te genieten van deze speciale momenten is verlichting, zowel functioneel als decoratief.