Duurzame zakelijke verlichting

Laat je volledig ontzorgen met projectverlichting

Duurzame LED verlichting voor bedrijven!

De juiste zakelijke verlichting stelt je in staat om niet alleen een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, maar zorgt ook voor het nodige comfort bij personeel, gasten en/of bezoekers. En dat heeft zo zijn voordelen voor je organisatie. Lampdirect heeft de juiste verlichting voor elke bedrijfsruimte, welk doel je ook nastreeft! Bekijk bijvoorbeeld onze winkelverlichting of kantoorverlichting. Wij staan garant voor optimale verlichting, uitstraling en sfeer in jouw zaak.

Zakelijk verlichting op maat

Zakelijke LED verlichting voor bedrijfspanden is niet ''one size fits all'', maar een optelsom van diverse factoren die samen de perfecte lichtinvulling bieden. Van de omstandigheden in het pand of de omgeving, tot de specifieke eisen en doelen die je als werkgever stelt.

Bij Lampdirect bieden we zakelijke verlichting in vele kleuren, vormen en maten, maar ook met optionele ingebouwde functies die zorgen voor een slim lichtplan (sensoren, noodverlichting, DALI, Cosmicnode etc.) in de toekomst. Heb je interesse? Geef ons een belletje: +31 (0)88 310 00 06.

NEN-EN 12464-1 conforme verlichting

Iedere branche heeft zijn eigen eisen qua verlichting waaraan dient te worden voldaan, waaronder de NEN-EN 12464-1, die zich zoal toespitst op de advies betreft lichtsterkte en verblindingsgraad per type bedrijfspand. Je kunt meer lezen over deze norm in deze blog. Naleving resulteert in:

  • Zakelijke verlichting die naadloos aansluit op branche vereisten.
  • Veilige en gezonde werkomstandigheden voor het personeel.
  • Verbeterde concentratie bij en prestaties van medewerkers.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lampdirect, online verlichtingsgroothandel en lichtexpert voor jou! Met jarenlange ervaring dragen wij bij aan het verduurzamen van bedrijfspanden met innovatieve en efficiënte LED lichtoplossingen. Wat je van ons mag verwachten ...

Scherpe online prijzen - Wij leveren onze A-merk verlichting, waaronder Philips. Noxion en Ledvance, tegen de beste prijs. Heb je een groot volume nodig? Als zakelijk klant verkrijg je vrijblijvend een offerte op maat.

Persoonlijk contact - Heb je vragen omtrent LED verlichting of jouw orders? Of wil je graag sparren over de mogelijkheden en/of de vervolgstappen? Neem contact op met je aangewezen persoonlijke accountmanager.

Projectverlichting - Heb je lichtprojecten op de planning staan? Onze ervaren lichtexperts staan je graag met raad en daad bij met product- en lichtadvies, en lichtcalculaties. Wij bieden, indien gewenst ook hulp bij installatie.

Oog voor duurzaamheid - LED staat garant voor een laag energieverbruik en een lange levensduur, en wordt bovendien met hoogwaardige componenten geproduceerd. Daarom krijg je tot 5 jaar garantie op onze producten.


Neem contact op met onze lichtexperts voor een professioneel lichtadvies!

Heb je verlichting nodig voor je nieuwe pand of is je oude verlichting aan vervanging toe, maar weet je niet 100% zeker of je de juiste verlichting voor ogen hebt? Wij helpen je graag om het beste resultaat uit je onderneming te halen met behulp van een passend en professioneel lichtadvies. Onze lichtexperts hebben door jarenlange ervaring het antwoord op tal van verlichtingsvraagstukken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Laat je inspireren door reeds uitgevoerde projecten!

De beste manier om jou een indruk te geven van onze expertise, is door jou een indruk te geven van de zakelijke verlichting die wij in het verleden hebben geplaatst.