Vorige

LED Downlights

Op deze pagina vindt u alle LED Downlights. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw LED Downlights.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

65 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

65 Producten

Koop  LED Downlights bij Lampdirect.nl en profiteer van de hoge kwaliteit en de snelle levering.

LED Downlights

LED Downlights zijn inbouwarmaturen die in het plafond worden ingebouwd. Door hun gestandaardiseerde,  uitgesneden maat en indrukbare aansluitingen zijn ze makkelijk te installeren. LED Downlights hebben een hoge aandrijving en een hoge lichtopbrengst met een goede lichtverdeling.

LED Technologie

Deze LED Downlights komen met een geïntegreerde LED technologie. Dit bespaard geld op uw energierekening vanwege de hoge energie efficiëntie en lage stroomverbruik. Daarbij hebben de LED Downlights een lange levensduur, dus zijn ze een goede investering! Door deze kwaliteiten, blijkt de LED Downlights een goede vervanger van uw traditionele halogeen of fluorescerende armatuur.  Als wilt dat  uw  LED Downlights dimbaar is, selecteer dan alstublieft een downlight die dimbaar is.

Toepassing van LED Downlights

LED Downlights kan in verschillende soorten en maten komen, dus het toepassingsgebied kan zeer variëren. Sommige hebben zelfs een IP44 ordening. De LED Downlights zijn perfect om toe te passen in volgende ruimtes. 

  • Winkels
  • Recepties en lobbies.
  • Gangen
  • Kantoren
  • Publieke ruimtes

Lampdirect.nl biedt u LED Downlights van verschillende merken zoals: Philips, Noxion en Linden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen