• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Noodverlichting

Met LED noodverlichting van Lampdirect zorg jij dat, in geval van nood / camaliteiten, medewerkers of bewoners veilig het pand kunnen verlaten. Met behulp van pijlen geeft onze pictogram noodverlichting namelijk eenvoudig weer wat de vluchtroute is naar het dichtstbijzijnde uitgangspunt. Nood-evacuatieverlichting is in gebouwen, zoals bijvoorbeeld een kantoor, horecapand of appartementencomplex, een standaard vereiste. Dit betreft niet enkel de groene noodverlichting pictogrammen, maar ook de armaturen die de vluchtrouteverlichting door jouw pand mogelijk maken. Bekijk hier alle LED armaturen met noodverlichting. Kies je voor LED noodverlichting, dan ben je jarenlang verzekerd van betrouwbare vluchtrouteaanduiding en -verlichting. De lichtopbrengst van een dergelijk armatuur blijft namelijk gedurende de hele levensduur gelijk. Hieronder vind je ons volledige assortiment aan pictogram noodverlichting LED, inclusief bijbehorende accessoires, zoals pictogrammen en montagemateriaal. Wil je meer weten over noodverlichting? Klik en lees verder ...

Filteren opCategorie
Last_chance_Q1_17012022
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 34 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op
keuzehulp

Met LED noodverlichting van Lampdirect zorg jij dat, in geval van nood / camaliteiten, medewerkers of bewoners veilig het pand kunnen verlaten. Met behulp van pijlen geeft onze pictogram noodverlichting namelijk eenvoudig weer wat de vluchtroute is naar het dichtstbijzijnde uitgangspunt. Nood-evacuatieverlichting is in gebouwen, zoals bijvoorbeeld een kantoor, horecapand of appartementencomplex, een standaard vereiste. Dit betreft niet enkel de groene noodverlichting pictogrammen, maar ook de armaturen die de vluchtrouteverlichting door jouw pand mogelijk maken. Bekijk hier alle LED armaturen met noodverlichting. Kies je voor LED noodverlichting, dan ben je jarenlang verzekerd van betrouwbare vluchtrouteaanduiding en -verlichting. De lichtopbrengst van een dergelijk armatuur blijft namelijk gedurende de hele levensduur gelijk. Hieronder vind je ons volledige assortiment aan pictogram noodverlichting LED, inclusief bijbehorende accessoires, zoals pictogrammen en montagemateriaal.

Meer bekijken

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.