• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.Lampdirect video's

Licht, camera, actie! Bekijk de producten van Lampdirect in cinema-kwaliteit! Hulp nodig bij de installatie van een lamp of armatuur? De installatievideo's van Lampdirect ondersteunen je bij elke klus. De installateur of hobbyist die meer wil leren over LED verlichting zapt gemakkelijk door naar onze adviesvideo's waarin interessante feiten over kleurtemperatuur, gradenbundels en verblindingsgraad haarfijn worden uitgelegd! 

 


Noxion LED Lampen


Noxion biedt een breed scala aan kostenefficiënte LED alternatieven in veel verschillende vormen en maten!
Noxion LED Breedstralers


Onze LED breedstralers zijn veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aanlichten van gebouwen of reclameborden, maar ook bouwplaatsen en sportvelden.
Noxion LED Paneel Louvre Excell G2


Het verdiepte design in combinatie met de reflectoren en dwarslamellen zorgt voor een vriendelijk en natuurlijk licht en garandeert visueel comfort met uitstekende luxwaarden.
 


Noxion LED geïntegreerde spots


Een ruime keuze aan Noxion dimbare LED spots in een stijlvolle witte of aluminium behuizing.
Noxion Avant LED TL buis T5


Een uitstekende vervanger voor conventionele T5 TL-buizen met een energiebesparing van ruim 50 % !
Noxion Avant LED TL buis T8


Ontwikkelt met de nieuwste LED technologie, heeft de energiezuinige T8 een hoge lichtopbrengst die het tevens effectief verspreidt.
 


Noxion LED Railspot Stella


Met dit LED alternatief heeft u het beste van 2 werelden: U halveert uw energiekosten en deze lampen bieden een perfect lichtbeeld.
Noxion LED Poseidon V2.0


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon V2.0: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, brede stralingshoek en een hoge Lm/W efficiëntie van 140!
Noxion LED Downlight Opto


De Noxion LED Downlight Opto vervangt CFL en PL-C downlight armaturen waarmee je minimaal 60 % energie kan besparen!
 


Noxion LED Dimmer


De Noxion LED dimmer is eenvoudig aan te sluiten, werkt met LED lampen van 0 tot 150W en kan schakelen tussen fase aansnijding of fase afsnijding. Bekijk hier alle andere kenmerken!
Noxion LED Bulkhead


De Noxion Bulkhead Pro: de onderhoudsvrije LED plafonnière met zijn verschillende opties, grote lichtspreiding en een IK-waarde van (IK)10, wat het de hoogst mogelijke slagvastheid geeft.
Noxion LED Poseidon


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, hoge lichtspreiding en een IP waarde van IP66 wat het volledig water- en stofdicht maakt!
 


Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0


De Ecowhite LED panelen van Noxion zijn de nieuwe toevoeging aan de groeiende familie van energie-efficiente Noxion LED panelen. Met een verbruik van 36W, bespaar je met deze LED armaturen tot wel 50% op je energieverbruik!
Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0


De Noxion Delta Pro V2.0 voldoet aan de Europese wetgeving omtrent verlichting op de werkvloer. Met een lage verblindingsgraad, krachtige driver en hoge lichtopbrengst is dit LED paneel dé perfecte oplossing voor het kantoor!
Noxion LED Downlight Forza


De Noxion LED Downlight Forza is een breed inzetbare downlight met optimale kleurweergave en alle voordelen van LED technologie! In deze video vergelijken we de Warm witte en Koel witte versie van de Forza!
 


Hoe installeer ik een LED Paneel?


Het installeren van een LED Paneel kan een hele opgave lijken. Het plaatsen van een LED paneel en het installeren van de driver is echter een fluitje van het cent met deze handige installatievideo.

 

T5 TL buis vervangen door een LED buis


Je oude TL verlichting vervangen met moderne LED verlichting kan een enorme kostenbesparing opleveren op je energierekening. Deze video laat je zien hoe je dit zelf op een gemakkelijke manier kunt doen.
T8 TL Buis met starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis met een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis met LED starter.


 


T8 TL Buis zonder starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis zonder een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis.
Hoe installeer ik een LED Downlight


In deze video laten we zien hoe je een traditionele LED Downlight met spaarlampen kunt vervangen door een energiezuinige LED Downlight.
CDM Railspot vervangen door LED Railspot


In deze video laten we je zien hoe je een CDM LED Railspot kunt ontgrendelen en kunt vervangen door een LED Railspot.
 

 


Hoe kies ik het juiste GU LED spotje?


Maak je wegwijs over de variaties aan fittingen, die je de keuze geeft tussen de GU4, GU5.3 of GU10, de verschillende kleurcodes en kleurtemperaturen, de kleurweergave, de gradenbundel en of het LED spotje dimbaar is of niet.
Wat is de UGR / verblindingsgraad van een lamp?


De UGR waarde van een lichtbron geeft aan in welke mate armaturen en lampen verblinding veroorzaken vanuit een bepaalde positie voor de gebruiker. In deze video leggen we alles uit over de verblindingsgraad van verlichting.
Wat is de IK-waarde van een lamp?


Iedere lamp heeft een bepaalde IK-waarde. De IK-waarde geeft de mate van slagvastheid weer. Hiermee wordt bedoeld in hoeverre een armatuur tegen schokken bestand is.
 


Wat is de IP-waarde van een lamp?


In deze video geven we je uitleg over de IP-Waarde van verlichting. Zo geeft de IP-Waarde van een lamp onder andere aan in welke mate de lamp is afgeschermd tegen vaste stoffen en tegen water.
Hoe dim ik een LED lamp?


Door de juiste LED lamp en dimmer met elkaar te gebruiken is het mogelijk om LED verlichting te dimmen. In deze video vertellen we je er alles over.
Wat is Kleurweergave (CRI) ?


De juiste kleurweergave van een lamp wordt bepaald door de Color Rendering Index (CRI). Deze video leert je alles wat jij moeten weten over de CRI-waarde van lampen.
 


Hoe kies ik het juiste LED Paneel?


Het kiezen van het juiste LED Paneel kan een hele opgave lijken. In deze video leggen we uit waar je het beste op kunt letten bij het kiezen van geschikte LED panelen voor je plafonds.
Wat is kleurtemperatuur?


De kleurtemperatuur van een lamp wordt gemeten in Kelvin. De Kelvinwaarde geeft aan welke kleur licht een lichtbron uitstraalt. In deze video van LampDirect kom je alles te weten over kleurtemperatuur en Kelvin.
Hoe kies ik de juiste gradenbundel?


Deze video helpt je bij het kiezen van de juiste stralingshoek en gradenbundel zodat alles in jouw ruimte ideaal belicht is.
 


Lumen naar Watt. Hoe zit het nu?


Hoe zat het ook alweer met het verschil tussen Lumen en Watt? Deze handige video legt je uit hoe je het verschil tussen lichtopbrengst en verbruik gemakkelijk kunt onthouden.
Hoe kies ik de juiste TL buis?


Hoe kies je nu de juiste TL buis ter vervanging van je oude TL buis? In deze video geven we je advies over het kiezen van nieuwe verlichting op basis van 4 relevante zaken.
 


LampDirect Zakelijk - Reclame "De zagerij"


Oh jee… Weer iemand die probeert te besparen op de energiekosten. Bekijk de laatste TV reclame van Lampdirect en ontdek waarom LED verlichting de beste (en veiligste) optie is!


LampDirect Zakelijk - Reclame "Het kantoor"


Oh jee… Weer iemand die probeert te besparen op de energiekosten. Bekijk de laatste TV reclame van Lampdirect en ontdek waarom LED verlichting de beste (en veiligste) optie is!


LampDirect Zakelijk - Reclame "De ondernemer"


Een ondernemer maakt een blijde ontdekking. Sinds hij zijn kantoor heeft voorzien van LED verlichting, is hij meteen begonnen met geld besparen


 


LampDirect Zakelijk - Reclame "Het magazijn"


Een ondernemer maakt een blijde ontdekking. Sinds hij zijn magazijn en logistiek centrum heeft voorzien van LED verlichting, is hij meteen begonnen met geld besparen.


LampDirect Zakelijk - Reclame "De Robots"


Deze robots zien geen moer! Wat dacht je van Noxion LED panelen?


LampDirect Zakelijk - Reclame "Het Paneel"


Het geld groeit niet op de rug! Bespaar tot wel 70% op energiekosten met Noxion LED Panelen.

 

 


LampDirect op de Radio!


Wist je dat wij ook op de radio te horen zijn?