• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.Specialist in projectverlichting

Sinds 1986 is Lampdirect dé marktleider op het gebied van projectverlichting en het leveren van LED oplossingen. Onze lichtexperts adviseren u graag over de mogelijkheden en besparingen. Zo kunnen onze lichtarchitecten zowel gedegen lichtcalculaties als gehele lichtconcepten voor u uitwerken. Naast directe levering van de voordeligste LED verlichting, lampen en lichtarmaturen biedt Lampdirect ook complete montages aan voor bedrijven en organisaties. En dat allemaal onder een dak met één contactpersoon voor uw hele project.

Onze stijl maakt ons uniek, eigenzinnig, sprankelend en helemaal van deze tijd. Met als resultaat een ruimte of gebouw waar u iedereen over wilt vertellen. Beter nog, dat u aan iedereen wilt laten zien: licht moet je beleven.
Aangezien Lampdirect een volledig merkonafhankelijke partner is kan bij ieder project de juiste lichtoplossing geboden worden. Een oplossing die altijd binnen het vooraf vastgestelde budget valt.

Lampdirect heeft geruime ervaring in praktisch alle sectoren. Specifiek voor de volgende sectoren leveren wij unieke oplossingen:

 


    Bel 088 - 31 00 018 of mail naar [email protected]Tevreden klanten Lampdirect

Reeds afgeronde projecten

Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf