• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw
 • Voor
  23:59
  uur besteld
  ,
  morgen
  in huis!
  *
 • Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk WaarborgSpecialist in projectverlichting

Sinds 1986 is Lampdirect dé marktleider op het gebied van projectverlichting en het leveren van LED oplossingen. Onze lichtexperts adviseren u graag over de mogelijkheden en besparingen. Zo kunnen onze lichtarchitecten zowel gedegen lichtcalculaties als gehele lichtconcepten voor u uitwerken. Naast directe levering van de voordeligste LED verlichting, lampen en lichtarmaturen biedt Lampdirect ook complete montages aan voor bedrijven en organisaties. En dat allemaal onder een dak met één contactpersoon voor uw hele project.

Onze stijl maakt ons uniek, eigenzinnig, sprankelend en helemaal van deze tijd. Met als resultaat een ruimte of gebouw waar u iedereen over wilt vertellen. Beter nog, dat u aan iedereen wilt laten zien: licht moet je beleven.
Aangezien Lampdirect een volledig merkonafhankelijke partner is kan bij ieder project de juiste lichtoplossing geboden worden. Een oplossing die altijd binnen het vooraf vastgestelde budget valt.

Lampdirect heeft geruime ervaring in praktisch alle sectoren. Specifiek voor de volgende sectoren leveren wij unieke oplossingen:

 


    Bel 088 - 31 00 018 of mail naar [email protected]Tevreden klanten Lampdirect

Reeds afgeronde projecten

Kantoorverlichting - Quooker

Kantoorverlichting - Quooker

Winkelverlichting - Bijenkorf

Winkelverlichting - Bijenkorf

Industrieverlichting - Daf

Industrieverlichting - Daf